Sony Xperia X vs iPhone SE vs Huawei P10?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott a kerdesem
Elore is bocsanat hogy ekezet nelkul irok, csak epp dolgozom :D
Szoval, telefonvasarlas elott vagyok, es 170-nel tobbet nem szeretnek kiadni egy telefonert, es igazabol ezt a harom fajtat neztem. A mostani az iPhone 5S, de engem egyaltalan nem fogott meg, szeretem mert egyszeru a kezelese, de ez is ugyan ugy belassul, befagy.. iPhone SE igazabol csak a kis merete miatt van itt, de erdekelne a tobbirol is a velemeny. Huaweim meg soha nem volt.. Sonym mar igen, az SP, az egy retek sz.r telefon volt :D
2017. ápr. 2. 16:57
2/3 anonim válasza:
Sony x helyett inkább a SONY Xz az van ezekkel egy kategóriában, sőt még jobb is.
3/3 anonim válasza:
Szia! Sony semmiképpen ne legyen még ha Huawei p10 literól lenne szó akkor gondolkoznék hogy iPhone vagy Huawei de így egyértelműen Huawei szerintem! (bár ez attól függ mekkora képernyohoz szoktál és könnyen veszed e a változásokat):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!