Melyik a legjobb telefon max 100 ezerert?
Lenovo-k, Asus, Samsung, pl Samsung A3, vagy régebbi A5.
De lehet le fognak pontozni, de pont 100.000 pl. az Iphone 5S, igaz elég régi telefon, de lehet frissíteni a legújabb Ios-re. És 16 Gb-os.
Szóval lenne 100.000 Ft-om lehet vennék egy iphone 5S-t, igaz régi de nagyon jó telefon, és még lehet kapni, újan persze. Bár utolsó darabok szerintem.
Vagy Samsung A3 vagy A5.
Kérdező: mik a szempontok?
Mert a Zuk Z2 (Lenovo) nagyon jó a hardvere, de ha neked más az elsődleges, akkor Samsung Galaxy A5.
Ezt így nehéz eldönteni, attól függ, hogy Neked mik az igényeid! De amiket ennyiért a legjobb megfontolni, itt egy "csokor", válogass kedvedre:
Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A7 (2016)
Samsung Galaxy C5
LG G4
LG G5 SE
Motorola Moto X Style
Vernee Apollo Lite
Vernee Mars
Asus Zenfone Zoom (64 GB)
Honor 8.
#2 Ne röhögtess már az iPhone 5S-el... 3 és fél éves 16gb-s (nem bővíthető)telefon 100000Ft-ért?
Lenne 100.000 Ft-om, ezeket venném:
Iphone 5S vagy
Samsung A3
Samsung A5
Samsung régebbi A7
Vagy valamilyen Lenovo.
Én komolyan gondoltam az 5S-t, szerintem még most is jó telefon, és lehet frissíteni Ios 10-re, de szerintem majd 11 és 12- re is.
Mindig elgondolkodom, ki tesz fel ilyen kérdéseket. Ez kis túlzással kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik a legjobb albérlet 100e-ért? Na de mégis, mik a körülmények, és mi a fontos neked? Kőbánya-alsón lehet, kapsz érte kacsalábon forgó 80nm-t, esetleg a XII. kerületben egy 20nm-es szuterént... Érted, amit akarok mondani?
Amúgy, ha vagizni akarsz a speckójával, és mindenből a sokat szereted, és Átlag János vagy az átlagnál több fölöslegesen elszórható pénzzel megáldva, akkor mondjuk Xiaomi Mi5. Ahogy nézem a többi itt ajánlott telefont, nevetséges az ár/érték arányuk hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!