Milyen okostelefont vegyek?
Na most: neked kell okostelefon? Mert ez így, nagyon elméleti kérdés.
iOS vs. Android csúcskategóriás készülékeknél az dönt, hogy kinek - melyik tetszik (vagy szokta meg, stb).
Amúgy Én: Huawei Mate 9-et vennék, nekem az jobban tetszik.
Én jelenleg csak A3 2017-t mert számomra a 4,7" a jó méret és csak Androidos jöhet szóba.
De gondolom neked meg teljesen más igényeid vannak.
Akkor S7 Edge vagy Pixel XL.
Azoknak viszonylag tűrhető az üzemidejük is.
300.000?
iphone 7-es vagy iphone 7 plus.
#6.Mivel tud többet mint a fent említettek?
Maradjunk abban hogy csak azoknak jobbak akik IOS-t használnak.(meg akik villogni akarnak vele)
Szerintem mobiltelefonban az Apple a top1.
utána Sony. Azután mondjuk Samsung.
Persze lehet másnak más véleménye.
#8.Sony?:D
Ugye most vicc?Egy normálist kamera szoftvert nem tudnak írni a saját optikájukhoz és rengeteg más szoftveres bakira is képesek.(például az X Compack topikjában is csak a sírás megy)Az LG-vel együtt aki meg egy Flagship-t nem tud összerakni a G2 óta.(G3:QHD mellé S801,G4:Bootloop,N5X:szintén,G5:beégő kijelző)
De amúgy kész érvet nem kaptam.
Hát ez 2 teljesen különböző dolog! Személy szerint én vagy egy 128 gigás Huawei Mate 8-at, vagy pedig egy Asus Zenfone 3 Deluxe-ot vennék, a saját igényeimhez ezek állnak legközelebb.
De itt a lényeg, hogy Te milyet szeretnél! Amiket ajánlani tudok:
LG V20
LG G5
Samsung Galaxy S7 Edge
iPhone 7 Plus
Honor Note 8
Vernee Apollo
BlackBerry DTEK60
ZTE Axon 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!