Samsung galaxy s6-ot ezek közül valamelyikre érdemes lecserélni?
Öt választottam van:
Honor 8
Samsung galaxy note 3
Lg g4
Iphone se
Iphone 6
Amelyikről van személyes tapasztalatom:
-Samsung galaxy note 3:Egy hónapja elromlott az Samsung galaxy s6-om,mivel garnciális így visszavittem egy samsung galaxy note 3-at kaptam cseretelefonnak,azt hittem ez már egy öreg lassú teniszütő,de kellemesen csalódtam,én személy szerint sokkal gyorsabbnak éreztem,nem melegedett,és nem kellett magammal reggel külső akksit vinnem,mert erős használat mellett is este 35%-nál dugtam fel a töltőre,hátrányként mindössze annyit találtam,hogy gyenge az előlapi kamera,lassan töltődik,nincs fémből a keret.
-honor 8:Egyik haverom megvette és ideadta egy napra használni,és hasonló tapasztalataim voltak,kibírt egy napot,nem melegedett,erősebb volt a wifije,jobb dual kamera.
A többiről nincsen személyes tapasztalatom,de amikor a Samsung galaxy s6-ot vettem akkor Lg g4-et akartam csak ezt ajánlották a botba,de azt mondják az a rendszer miatt gyorsabb,az iphonokról csak annyit hallottam,hogy nagyon gyorsak(Nekem "Csak" egy ipad mini 2-őm van és az is nagyon gyors),nem tudom melyikre lenne érdemes lecserélni?Melyik érné meg jobban (fizessek rá egy honor 8-ra,egy az egyben iphone 6,vagy cseréljem el egy note 3-ra amiből még kapok vissza vagy 30000 ft-t.).A válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!