Samsung galaxy j3 mobiltelefon megéri 37. 000. forintért?
Figyelt kérdés
ennek a telefonnak van valami komoly gyári hibája?2017. márc. 23. 18:35
1/7 anonim válasza:
A 8GB tárhely és az 1,5GB elég komoly hiba...
Ráadásul egy noname Spreadtrum SC9830 SoC ami meg nagyon alja.Inkább nézz mást.
Amit tudok ajánlani:
Xiaomi Redmi 4A
Doogee X5 Max Pro
Nem kell megrettenni ezektől a márkáktól.Személyes tapasztalatom van mind 2-ről és rengetegen elégedetten használják.
2/7 anonim válasza:
Ennyiért inkább Vernee Thor, az a legjobb!
4/7 anonim válasza:
Szia kínait nonameet ne vegyél,mert az egy kalap f*st se ér én személy szerint tudnám ajánlani a sony xperia z1 compactot,samsung galaxy s4-et,samsung galaxy a3 2015-öt,huawei p8 lite-ot,lg g2-őt,samsung galaxy alphát.
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó. Már megbocsáss, de az a kalap fos, amit te soroltál fel. Értem én, hogy az S4 csúcsmodell volt. De mikor? Igen, tökéletesen használható még ma is, de már érezni rajta az idő múlását.
6/7 anonim válasza:
Jó a kínain meg az anyag hiányát lehet érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!