S7 Edge vagy Huawei P10?
Én a kettő közül a Samsung-ot venném.
Az S7 elég jól sikerült, és ha választanom kellene hogy Samsung vagy huawei akkor inkább Samsung.
Lehet más más mond, de szerintem a kettő közül a Samsung komolyabb márka.
Most erre azt mondanám hogy akkor vegyél Apple-t vagy Sony-t. Az a kettő a top.
De ezek közül inkább Samsung, mostani telefonjaik nagyon jók, fejlődött sokat a Samsung.
Én a P10-et vettem végül, mivel újonnan most egy árban vannak.
Fő előnyei a S7 egde-el szemben, hogy lapvetően egy modernebb telefonról beszélünk újabb processzorral, és gyorsabb RAM-mal. Kamerája lényegesen jobb, barátnőmnek S7 edge is volt, és mindig elkérte az enyémet fényképezésre ha együtt voltunk. Az 5A-es gyors töltő pedig nagyon kényelmes, S7-nek csak 2A-es. Próbálgattam őket játékokkal összehasonlítani, azt mondanám 65%-ban a P10 volt gyorsabb, de nem lényeges a sebességben a különbség. Amúgy hiába kisebb az aksija, tovább tart, mert szoftveresen jobban gazdálkodik vele. Plusz ez még pont belefér a zsebembe.
Ami az S7 edge mellett szól az nyilvánvalóan a jobb képernyő. A színei nagyon szépek és mintha az érintőképernyő reakciója is jobb lenne. Meg tetszett ez a kikapcsolt képernyős megjelenítés.
Ezeket mérlegeltem és nekem egyértelműen a P10 jött be jobban, meg az S7 edge dizájnja nekem kicsit csajosnak jött át.
Gondolkodj el, hogy egy telefonban mi neked a hangsúlyosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!