Sd-kártya problémák (1000+ kép) Hogyan másoljam? Több infó lent
Hello.
A problémám az, hogy van egy régi sd-kártyám. Több mint 1000 kép van rajta amit át akarok tenni gépre, viszont problémákba ütköztem. Hihetetlenül lassan tölti be a képeket, tényleg, veszélyesen idegesítően lassan. És úgy tűnik ez a telefont is hátráltatja mert nem nagyon akarja betölteni az albumot.
Géppel is próbáltam áthúzni, de nagyon lassú.... Gusztustalanul lassú.
A kérdsem az lenne, hogy hogy a fenébe másoljam át ezt az egészet gépre? Hogy lehetne esetleg több kis darabban?
Mit tegyek? :(
TOTAL COMMANDER-rel másold
Valószínű, az a kártya már nem egy mai gyerek és ha egyszer lassú akkor az olyan is marad (legalább amíg nem formázod)
Szóval marad a türelem-tornaterem amíg átszenvedi a fájlokat a gépre, aztán próbálhatod leformázni
Rendben, megpróbálom a total commandert is.
A probléma többekközt még az is, hogy annyira lassú hogy már megfogja a telefont is és a gépet is. A képeket nagyon lassan tölti be, és ha másolni akarom, akkor nem csak mérhetetlenül lassan tölt be bármilyen adatot róluk, hanem maga a másolás is gyakorlatilag csigalassú emiatt. Próbáltam hagyni hogy pakolja a dolgokat, de aztán hibát észlelt. Nem tudta időben lekérni a másolt fájlok adatait, vagy mi a szösz?
Szóval eléggé macerás ez az egész...
Kipróbáltam adapterrel, jobban szuperál mint eddig, de sajnos még így is hibát ír és nem jeleníti meg a képek 90%-át.
Van mód arra hogy ezt kijavítsam valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!