Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4 bootloop hiba javítása...

LG G4 bootloop hiba javítása hogyan?

Figyelt kérdés

Csak alaplap cserével tudják javítani a hibát, vagy szoftveresen is lehet orvosolni? 601es modellről van szó tehát 2016 januárban készült.

(Még nem lett bootloop os a készülék, csak érdekelne a megoldása.)

Elméletileg a 2016os szériát javították már, igaz ez?

2017. márc. 5. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, igaz, elvileg a tied már nem lesz bootloopos.

Van házi megoldás megelőzésre, ha letiltod a 2 hibás processzormagot, ami a hibát okozza, ez megelőzi, illetve esetenként meg is oldja a gondot ha már megtörtént, de körülményes a dolog, és nem nehéz elrontani teljesen a telefont vele, inkább hagyd. Ha véletlenül bootloopos lesz akkor garanciaidőn túl is javítják, nyitott bootloaderrel is, én így javíttattam a sajátomat, ingyen megcsinálják, az adataidat tartsd biztonságban

2017. márc. 5. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. A telefon "second hand" tehát nincs garancia rá, vagyis még lenne a papír szerint 1 év, csak nincs kitöltve :/ . Enélkül is ingyen javítják, vagy sem?

És kb mennyi az esélye a hibának, gondolom előttem is használták a telefont majdnem egy évet, és ha eddig nem volt gond vele, akkor lehet hogy eztán fog?

Olvastam még pár tipikus hibáról, de az enyém nem melegszik max 56fok volt, nem ugrál a kijelző, és nem is laggol.

2017. márc. 5. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém szintén "second hand", igaz hogy első szériás volt, 15 nyarán lett gyártva, de ez lényegtelen, ha megvan a garanciapapírod akkor gond nélkül beszélsz a forgalmazó ügyfélszolgálatosával, elmondod a problémát, valószínüleg megkér hogy küldd el nekik a telefont, a többit ők intézik, az enyém a b-teltől származik, ott senkit nem érdekelt hogy lejárt a garancia és hogy ha lenne még rá akkor sem javíthatnák ingyen hivatalosan, visszaküldték a gyártónak, ők pedig szó nélkül küldtek nekem egy kvázi újat

Ami a hőfokot illeti, te valószínüleg szerencsés vagy, nekem még az új (16 novemberi, 611es széria) is nagyon forrósodik, gyakran ott marad a kijelzőn az előző alkalmazás "nyoma"

2017. márc. 5. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom, hogy szerencse e, vagy mi lehet. Játszottam is rajta, és elég sok 2k s videót néztem és így sem melgedett túlságosan.

Mióta van neked 611es alaplap?

Remélem hogy tényleg javították a 600+ ban a hibát és nem lesz vele gond.

2017. márc. 5. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Tegnap volt egy óriási lefagyás a telefonon, azt hittem, hogy vége van, de nem!

Kamera alkalmazás annyira befagyott hogy se kép se hang 5percig, nem reagált a gombokra sem. Végül csak rezgett egyet és felvillant a kijelző, és kiírta hogy a kamera alkalmazás nem válaszol.

Nem is értettem, hogy mitől lehet, nemrég volt újraindítva a telefon (akkor volt 17h üzemidő), de már épp azon gondolkodtam hogy hogy fogom javíttatni.

Ahogy múltkor írtad hogy tiéd melegszik nagyon a 611el, én kíváncsi lettem hogy az enyém mennyit bír, és megnéztem egy filmet(50% fényerővel) rajta kb 1óra, aztán még kb fél órát játszottam rajta subwayt, és egyáltalán nem volt forró a készülék. Azt hiszem 63fokot mutatott az aida a legmagasabb hőmérsékletnek.

2017. márc. 7. 20:44
 6/6 anonim válasza:

Üdv Bajtársak!

Nekem is bootloop-os lett a telóm (505 számmal).

1 hónapja járt le a garim.

Szerintetek javítják vagy cserélik ingyen a telót?

Olvastam hogy sikerült gari után is. Hogyan kezdjem mert a hivatalos szervíz (Telemax) azt mondta hogy ingyen nem. Sőt még az LG-nek írt levelemre is azt válaszolták hogy ingyen nem gari lejárt után.

Üdv Pali

2017. nov. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!