Xiaomi redmi note 3 bootloop és recovery hiba!?!?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! a gyártói oldalról leszedtem a legfriseb romot hozzá és felraktam twrp segítségével de újraindításkor csak tölt tölt tölt már több órát is hagytam nem indul el. A recovery-t pedig nem érem el újra. Próbáltam adb shell-en keresztül de nincs bekapcsolva a usb debug és az oem. Csak fastboot maradt meg. Valahogyan életet lehetne lelni vagy a recovery-be vagy a rendszerbe?2016. szept. 25. 11:35
1/4 anonim válasza:
*Ha MTK alapú, Windows 7 alatt jobban működik a driver,
És talán vmelyik gombot (hangerő, bekapcs) is kell nyomni flashelés elején
2/4 A kérdező kommentje:
Közi a linket. Qualcomm benne a proci. Most a MiFlash programmal próbálom flash-elni. Felraktam a Qualcomm drivert de a programot nem tudom rávenni hogy a com porton nézze a telefont... csak fastboot-ban lárja. Ott pedig írja hogy device locked. adb-ben próbáltam oem edl vagy oem unlock-ot de előző unknown command utóbbi Token verification failed, reboot the device. A windowsban kikapcsoltam a driver aláírás ellenőrzést szóval nem azzal lehet a baj.
2016. szept. 25. 13:48
3/4 A kérdező kommentje:
MFlash megtalálta a COM10-en az eszközt de Kataszfrófális hiba (0x8000ffff: Receiving hello packet) hibával megáll
2016. szept. 25. 14:21
4/4 anonim válasza:
Én is ugyanebbe a hibába botlottam, sikerült megoldani? vagy kuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!