Az LG G4-em bootloop hibába esett. Nincsen garanciám rá, Pesten kb. mennyiért csinálnák meg?
WasSmith:
Ha nem tudod mi az a Bootloop minek írsz hülyeséget?
Elvileg Alaplapcserével javítják. Ha nincs garanciád. Akkor elég necces. Az a legtutibb ha beviszed egy szervizbe és megkérdezed mennyiért javítják.
"WasSmith:
Ha nem tudod mi az a Bootloop minek írsz hülyeséget? "
F**zság. Jó pár modellre van már bootlop megoldás is.
Mondjuk kifejezetten a G4 veszélyes ilyen téren.
Egyetlen megoldást tudok mondani ami működhet, 1 órára berakod akku nélkül a fagyasztóba (ajánlott egy műanyag tartókába), majd kiveszed és bekapcsolod.
Ebben már egyetértek.
Azonban ha egész alaplap cserére szorul, nem javítható, akkor már nem éri meg.
Nézőpont kérdése. Ezt már neki kell eldöntenie. én 98000Ft-ért vettem a készüléket. szerencsére S/N 608-as modell. Tehát az újabbakból való. Ezeknél már úgytűnik javították a Bootloop hibát. Legalább is nem találtam olyan bejegyzést egy oldalon sem akiknek a 600-as modelleknél jelentkezett volna. Ha már 30-40-ért kicserélik benne az alaplapot akkor is jól jár szerintem. Persze ha olyan állapotban van a készülék, hogy megérje kicserélni.
Viszont számla nélkül nemhiszem hogy az LG márkaszerviz kicserélné, Mert a korlátozott 2 éves garancia a vásárlás napjától számított 2 éven belül érvényes. Ami jelen esetben nem bizonyítható. Egy próbát megér. De számla, jótállás nélkül nemhiszem hogy az LG megjavítaná garanciálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!