Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon szeretnék egy új...

Nagyon szeretnék egy új telefont! Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én egy olyan iskolába járok, ahol az a fő téma, hogy ki milyen Ipadot, Laptopot kap a SEMMIÉRT!

A szüleim jól keresnek, lenne is a telefonra pénzünk,de nem vesznek nekem. 14 éves lány vagyok, éltanuló,jó sportoló,zenét tanulok, és már egy angol nyelvvizsgám is van. Apukám a világ legszebb teszttelefonjait hozza haza a munkájához (programozó), nekem meg fáj a szívem. Nem vagyok követelőzős típus, de nagyon, tényleg NAGYON szeretnék már egy új telót.(most egy iphone 4s-em van)Hogy tudnám meggyőzni a szüleim? Légyszi segítsetek!

2017. jan. 29. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Sokan ferreertettetek, nem vagyok elkényeztetve. Nyári munkát is vállalnék, de az illegális, zsebpénzt pedig nem kapok.

Ez a telefon nagyon lassú, nem fogja a vifit, csak 5m távolságból. Emellett nagyon kicsi es vastag is. Folyton kilép az alkalmazásokból. Hiába jo a kamerája, ha Nem tudok sok fotót készíteni, pedig nincs rajta olyan hű de sok dolog. Amúgy ahova járok nem egy állami gimi. Ott minden gyereknek min. egy tablete es laptopa van, es emellett IPhone 7e. Csak tisztázni akartam, mielőtt több olyan komment jön, aminek a tartalma az, hogy te követelőzős, meg még csak egy kislány vagy.

2017. jan. 30. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ugy sikerült meggyőzni őket,hogy megegyeztünk ha év végén 4 es lesz az átlagom akkor kapok újat.😊
2017. jan. 30. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Jajj de imádom az olyan embereket,hogy csak telefonálni kell meg smsezni anyici 5 percet kések stb

Igen is kell neki egy normális telefon,az osztálytársamnak van egy iphone 4 e és borzasztóan lassú kicsi a képernyő ha videót nézel az nem túl jó a szemnek még az iPhone 5 is kicsi de már az a minimum.

Szerintem is add el 9 es válaszolóval maximálisan egyetértek,add el kb kapsz 15.000 ft ot és gondolom vannak rajta hibák de ha nincs akkor is kb 20 maximum ha kifogsz egy gazdagot úgy 25 k

Ha van spórolt pénzed azt hozzá rakod és ennyi veszel egy iPhone 6 ot bár én nem vagyok apple bárti de nem én fogom megmondani

2019. jún. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!