Nagyon szeretnék egy új telefont! Hogyan győzzem meg a szüleimet?
Sziasztok. Én egy olyan iskolába járok, ahol az a fő téma, hogy ki milyen Ipadot, Laptopot kap a SEMMIÉRT!
A szüleim jól keresnek, lenne is a telefonra pénzünk,de nem vesznek nekem. 14 éves lány vagyok, éltanuló,jó sportoló,zenét tanulok, és már egy angol nyelvvizsgám is van. Apukám a világ legszebb teszttelefonjait hozza haza a munkájához (programozó), nekem meg fáj a szívem. Nem vagyok követelőzős típus, de nagyon, tényleg NAGYON szeretnék már egy új telót.(most egy iphone 4s-em van)Hogy tudnám meggyőzni a szüleim? Légyszi segítsetek!
Dehogynem vagy követelőző. Elég az iphone 4 egy gyereknek. Mi a fenének újabb, ha nincs semmi baja ? Netezni, zenét hallgatni, közösségi oldalon majomkodni ez is tökéletes. Az informatikus apádnak jogosan van csúcs telefonja, mert neki munkaeszköz. Te egy általános iskolai kislány vagy. Ne keverjük már össze a kettőt ! Az hogy jól tanulsz, az alap. Neked ez a kötelességed. Hadd ne essek hanyatt tőled. A sport is a te érdeked, ha nem akarsz már 50 évesen kórház töltelék lenni. A szüleid pénztárcájában pedig ne túrkálj. Az egy dolog, hogy jól keresnek, de az nem jelenti azt, hogy egy kis sz@ros szeszélyeire kötelező elkölteniük. Vannak fontosabb dolgok is. Pl. nyaralásra, magán orvosra, temetésre, tanulásra tesznek félre. Tartalékolnak nehezebb időkre.
Szóval lődd le magad és ne legyél pofátlan. Örülj, hogy ennyit kaptál. Nagyon sok gyereknek ennyi sincs.
Nem értem, minek neked új telefon. Az iphone4 tök jó modell.
Szerintem az lenne a nevetséges, ha kapnál egy új iPhone-t,többszázezer forintért. Egy 14 éves!
A jó tanulás, a sport, a nyelvvizsga nem a szüleid érdeke, hanem a tiéd, ez nem érdem, ezért nem jár semmi plusz ajándék.
Aha,nem vagy követelőző....
Örülj annak,hogy 14 évesen Iphoneod van!
Hogy mennyi ilyen kérdés van...
Amit tehetsz, hogy ráveszed őket, hogy vegyenek neked újat. Te ismered a legjobban a szüleidet, hogy hogyan hathatsz rájuk. Mellesleg mire nem elég a 4S? Értem én, hogy nem mai, de pl. Messenger meg egyszerűbb játékok csak elfutnak rajta. Meg gondolom a kamerája is korrekt képeket csinál, fülhallgató jack is van rajta. Szóval tud mindent, amit egy okostelefonnak tudnia kell.
9-es:
Annak örüljön,hogy van telefonja!
Eleve arra való hogy hívja a szüleit vagy üzenjen nekik!
A többire ott a Notebook,gondolom van neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!