Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van mindenkinek iPhoneja...

Tripili kérdése:

Miért van mindenkinek iPhoneja? Miért olyan jó?

Figyelt kérdés
Nekem korábban volt egy iPhone 5s-em és egy rakás szar volt nem tudom miért kell sok embernek de szerintem csak felvágnak vele a kis ku^^ák akik a tükör előtt iphoneal fotózkodnak. Szerintem sokkal szarabbak az iphoneok mint az androidos telok. Miert van megis sok embernek? Most S6 Edge-em van es szerintem sokkal jobb.
2016. dec. 11. 12:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

1) szerintem csak felvágnak vele a kis ku^^ák

2) Drága, emiatt a kis butus ember meg az gondolja hogy biztos nem véletlenül kerül ennyibe

3) semmivel nem kompatibilis ami nem Apple

4) menőzésre való telefon

5) Es mas markaju androidot is csak szidnak de nem jonnek ra hogy a felso kategoria mar nem rossz.

Ezek a főbb részek. Ha szükség lenne rá, megmagyarázom mindet (Aztán nehogy beleköss, hogy sokat írok!).

1) Egy szóval: közhely. Volt az az időszak, amikor a sok kis ku**va (fiúk is) tükör előtt b*zulva, iPhone-al a kézben fotózták le magukat. Nah, ez nem mai cucc. El kellene felejteni. Főleg (ahogy már írtam) a hajlított kijelzős "fäsza vagyok" Samsung telefonok után..

2) Samsung Galaxy S7: 229.000 Ft --- iPhone 7 259.000 Ft (Mindkettő 32GB) Teljesítményben pedig szerintem nem kell vitatni őket. Kb egyenlő.

3) Ez nem igaz. Más oprendszerű telefonokkal nem kompatibilis, ez igaz, de csak a biztonság miatt. Egyébként minden más eszközzel kompatibilis, fejhallgatókkal, okosórákkal, stb...

4) Ugye, S7 Edge?

5) Senki nem mondta, hogy rossz volna. És alapból senki nem szidta az androidot. Nyilván jó a felső kategória, azt kellene felfogni, hogy nem mindenkinek tetszik az android. Itt egyeseknek nem tetszik az iOS, másoknak (köztük én) az android. Ez miért igényel egy világháborút? Mások szubjektív véleményét pedig akkor sem fogod megváltoztatni, ha a végtelenségig szärozod.

Így kapásból ennyi. ((Amúgy valaki nagyon kemény, hogy minden (de minden!) válaszomat lepontozza 0%-ra))

2016. dec. 13. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez nem chat oldal, ha személyesen veled akarok beszélgetni, megkereslek facebookon. Összefoglaltam, hogy miket írtatok "nagy android védők" a iPhone-ról, ami nem igaz. Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy ki mit írt : ( Tőlem aztán Juliska néni is írhatta volna ezeket.
2016. dec. 13. 22:48
 23/23 anonim ***** válasza:

De, ha már ennyira zavar, kikerestem. Ezt írtad te:

"Az android még mindig nem fagy, csak nem kéne megvenni a j1-eket....."

Szóval, de, fagy. Akkor is lefagy, ha a készülék hibája. Senki nem kötelezte őket, hogy rá lehessen rakni J1 minőségű telefonokra. Ez van, attól még az is android, az is lefagy. Ettől függetlenül persze abban igazatok van, hogy a csúcskészülékeik nem fagynak. Ezt senki nem is mondta.

Csak, tudod, ha te annyira kikészültél attól, hogy nem tőled idéztem, akkor legalább te arra reagálhattál volna, amit írtunk. Ugyanis senki nem írta, hogy fagy, hanem hogy lelassul. Nem ugyanaz, Mr. Nagyokos.

2016. dec. 13. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!