Miért van mindenkinek iPhoneja? Miért olyan jó?
A szoftvere atomstabil, de kb ennyi ami úgy igazán pozitívum.
Drága, emiatt a kis butus ember meg az gondolja hogy biztos nem véletlenül kerül ennyibe, akkor már csak jó lehet.
Engem az bosszant benne hogy semmivel nem kompatibilis ami nem Apple, semmi személyre szabhatóság nincs benne és úgy az egész Apple filozófia nem tetszik ami mögötte van.
azt azért tegyük hozzá hogy könnyű úgy stabilt szoftvert írni hogy azt csak egy adott géptípusra teszik fel.
más a helyzet a konkurenciával akiknek olyan szoftvereket kell írni ami elboldogul egy tetszőleges konfiguráción
"Miért van mindenkinek iPhoneja?"
Nincs mindenkinek iPhone-ja!
Én még csak azt sem mondanám hogy atom stabil lenne.
Akárhányszor kijön rá egy frissítés, hetekig használhatatlan funkciók, bugok vannak, amit csak újabb frissítéssel tudnak orvosolni.
Vagy mostanában konkrétan az összes ismerősöm azt mondja, hogy kikapcsol a telefonja a hidegben...csak fogja magát és leáll, iphone 5-7-ig mindegyik. Ha én mondanám azt hogy az androidos telefonom leáll a hidegben akkor mindenki röhögne hogy miért nem iphone-t veszek...
Nah már előre látom, hogy kb 10%ban lesz hasznos a válaszom a fanboyok miatt, de nem érdekel:
Kétfajta ember vesz iphone-t:
1. aki fel akar vágni vele
2. akinek elege lett az androidból (meg annak lassulásából)
Android kb így megy: kb 1 évig bírja utána belassul, aztán romozgathatod azzal is kb elért 2-3 hónapot majd ugyan úgy beszarik...
Ez iPhonnál nincs, ha nem tetszik a zárt rendszer jailbreakelsz és úgy testre szabod ahogy akarod
Amúgy tipikus kötekedő kérdés, ez inkább egy fórumba való téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!