Tripili kérdése:
Miért van mindenkinek iPhoneja? Miért olyan jó?
Figyelt kérdés
Nekem korábban volt egy iPhone 5s-em és egy rakás szar volt nem tudom miért kell sok embernek de szerintem csak felvágnak vele a kis ku^^ák akik a tükör előtt iphoneal fotózkodnak. Szerintem sokkal szarabbak az iphoneok mint az androidos telok. Miert van megis sok embernek? Most S6 Edge-em van es szerintem sokkal jobb.2016. dec. 11. 12:06
11/23 anonim válasza:
én lassulásról beszéltem az nem egyenlő a fagyással
13/23 A kérdező kommentje:
Birom azokat akik szidjak a Samsungot mert milyen szar lassu azt kozben J3 vagy A3-uk van. Samsungba ezt a 2 szeriat teljesen el kell felejteni csak S6-tol vagy Note 4-tol felfele erdemes venni. Es mas markaju androidot is csak szidnak de nem jonnek ra hogy a felso kategoria mar nem rossz.
2016. dec. 12. 20:24
14/23 anonim válasza:
Hogy elkezdte mindenki védeni az androidot... Gyerekek, senki nem szidta. Ketten leírtuk, hogy szerintünk miért vesznek iPhone-t, de ti ezt rögtön háborúnak fogjátok fel. És azt is írtam, hogy az Apple nem rossz, hmert csak olyan eszközökre rakják fel a rendszerüket, amin biztosan jól fut... Tudod, androidnál nehezebb dolog a telefon választás, hiszen ki tudja, melyik lesz teljesen kompatibilis az oprendszerrel. Ez egy mínusz azon az oldalon. Így már rendben van? Megnyugodott a kicsi szíved?
15/23 anonim válasza:
Nem érdekel a monológod. Nyers tényeket írjál, ne regényeket. Az androidos csúcsmodellnek jóval jobbak mint az aktuális Iphone csúcsmodell
16/23 anonim válasza:
Jah, hogy még végig se olvastátok? Lehet, venni kellene rá a fáradságot, nem csak a piros kezet nyomkodni, azért, mert nem értek veled egyet.. Abban a hosszabb szövegemben leírtam mindent, amit akartam.
17/23 anonim válasza:
Ezek a fanboyok... Az összes iPhone-os válasz 10-0% környékén van, az androidosok meg 70-80. Miért van az, hogy én képes voltam elolvasni, amit írtatok, az után se lepontozni, és normálisan, mondandómat kifejtve leírni? Vegyük már észre magunkat, kérdező, te is. Ez nem háború. Van akinek ez, van akinek az. Látjátok, itt is az android volt többségben. Akkor mi a bajotok az iPhone-al? Amúgy is, mi közötök nektek ahhoz, hogy egy vadidegen ember milyen telefont vesz le a polcról? Semmi közötök hozzá. Én se buzdítottam senkit, hogy iPhone-t vegyen, sőt, még csak a többi rendszert se szidtam, egyszerűen annyi téves megállapításaitok vannak, hogy egyszerűen megpróbáltalak elgondolkoztatni titeket. Ennyi. Sértődés vége, álomvilágból felébredni, foglalkozzatok a saját dolgotokkal, és ez nem hater fórum, nem ilyen "kérdéseket" várunk...
18/23 anonim válasza:
Mi a bajom az Iphonennal? A tulajokkal vagy a céggel kezdjem?
Az még hogy nem veszem a fáradságot hát ez van, aki hosszú monológot ír, az általában csak ki akarja magyarázni magát. Jah és nincs időm demagóg szövegre
19/23 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy mi a bajod az iPhone-al. Szimplán hülyeségeket írsz róla, és ez zavar.
20/23 anonim válasza:
Na akkor kérlek írd le mit tartassz hülyeségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!