Milyen telefont vegyek neki?
"szeretném hogy jó fajta telefonja legyen és ne valami ócska" - kérdező, az ár nem minden, nem feltétlenül függ össze a minőséggel! Például sok tapasztalatlan ember alaptalan lehurrogásával ellenben a kínai telefonok is nagyon jó minőségűek, csak még fiatal, és így nem annyira ismert márkák, és azért olyan olcsók, mert a kínaiaknak még így is bőven megéri, nem kérnek plusz pénzt a márkáért!
Vernee Thor vagy Honor 4C nagyon jók (a Honor a Huawei leányvállalata, tehát abszolút megbízható, minőségi darab), erős hardverrel, mégis olcsók, és ennél az árkategóránál (50 ezer Ft alatt) drágábbat teljesen felesleges venni egy 9 évesnek!
Nem vagyok csóró, de sok ember csak örülne, ha annyi pénzt tudna félretenni, amilyen drága telefont Te a gyerekednek akarsz venni, aki nemrég tanult írni és olvasni!
Ha ennyire gazdag, hogy nem tudod hová tenni a pénzedet, fordítsd jótékony célra, Magyarországon sok a szegény ember is, aki már a normális megélhetésnek örülne, Te viszont nem elégszel meg az olcsó-jó kombinációval, számodra ez abszurd, mindenáron így szórni akarod a pénzt, hát szégyelld magad!
Kedves utolsó!
Remélem,ez most nem komoly,h azért szégyelljem magam mert a gyerekemnek jó telefonja van
Bocsi, de én arra akartam célozni, hogy szerinted csak a drága telefonok a jók, az olcsóbbak nem!
Pedig olcsón is vannak nagyon jók, és amikre egy 9 éves használná, arra fölösleges is drágát venni!
Rövidebben ennyi összefoglalva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!