Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek neki?

Milyen telefont vegyek neki?

Figyelt kérdés
A lányom most lesz 9 éves,és új telefont akarok neki venni. Most iphone 5s-e van. Milyet vegyek,melyik a jobb,a Iphone 6s,6s plus vagy a Huawei p9/p9lite?
2016. nov. 19. 19:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#17 Megfordult a fejemben :D
2016. nov. 20. 19:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a szíve joga,hogy milyen telefont kap a gyereke. És nyilván semmi baj azzal ha valakinek gombos telefonja van,vagy egy 10-20 ezer forintos,de az én gyerekemnek szeretnék olyan telefon ami valamennyire minőségi. Mert ha már telefonja van,ne egy 10 ezer forintos legyen ami 2 hét alatt tönkre megy.
2016. nov. 20. 21:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Na jólvan, rákerestem a Vertura, aki azt írta, az tuti kamu, de ha a kérdező sem egy unatkozó tizenéves akkor gratulálni tudok neki, így kell gyereket nevelni :D
2016. nov. 21. 16:30
 24/28 anonim ***** válasza:

"szeretném hogy jó fajta telefonja legyen és ne valami ócska" - kérdező, az ár nem minden, nem feltétlenül függ össze a minőséggel! Például sok tapasztalatlan ember alaptalan lehurrogásával ellenben a kínai telefonok is nagyon jó minőségűek, csak még fiatal, és így nem annyira ismert márkák, és azért olyan olcsók, mert a kínaiaknak még így is bőven megéri, nem kérnek plusz pénzt a márkáért!

Vernee Thor vagy Honor 4C nagyon jók (a Honor a Huawei leányvállalata, tehát abszolút megbízható, minőségi darab), erős hardverrel, mégis olcsók, és ennél az árkategóránál (50 ezer Ft alatt) drágábbat teljesen felesleges venni egy 9 évesnek!

Nem vagyok csóró, de sok ember csak örülne, ha annyi pénzt tudna félretenni, amilyen drága telefont Te a gyerekednek akarsz venni, aki nemrég tanult írni és olvasni!

Ha ennyire gazdag, hogy nem tudod hová tenni a pénzedet, fordítsd jótékony célra, Magyarországon sok a szegény ember is, aki már a normális megélhetésnek örülne, Te viszont nem elégszel meg az olcsó-jó kombinációval, számodra ez abszurd, mindenáron így szórni akarod a pénzt, hát szégyelld magad!

2016. nov. 21. 17:16
 25/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Remélem,ez most nem komoly,h azért szégyelljem magam mert a gyerekemnek jó telefonja van

2016. nov. 21. 21:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellned magad, csak ne csodálkozz, hogyha 4 év múlva valamit nem kap meg, akkor visítani fog.
2016. nov. 22. 06:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, de én arra akartam célozni, hogy szerinted csak a drága telefonok a jók, az olcsóbbak nem!

Pedig olcsón is vannak nagyon jók, és amikre egy 9 éves használná, arra fölösleges is drágát venni!

Rövidebben ennyi összefoglalva!

2016. nov. 22. 09:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Ja, és a 44%-osnak teljesen igaza van: nagyon el akarod kényeztetni a gyerekedet, pedig az az egyik legrosszabb nevelési módszer! Természetesen nem beleszólni akarok, csupán ez tény!
2016. nov. 22. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!