Orchidea000 kérdése:
Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Már irtóra szeretnék egy telefont de nem tudom milyet.
Kérlek segítsetek mert ebben állati béna vagyok, sokan azt mondják nekem huawei vegyek de valaki azt mondja hogy sonyt stb.
2016. nov. 18. 19:23
2/5 anonim válasza:
Énnekem LG Spirit h440-em van. Kb. 3 hónapja van meg nagyon jól működik. Ez a Spirit széria legerősebb tagja, viszont elvileg a többi sem rossz (LG Spirit h420, LG Spirit c70). Az a furcsa benne, hogy hátsó gombos (hátul van a ki- és bekapcsoló gombja, illetve a hangerő szabályozó). Mi 36000Ft-ért vettük. Sajnos rengeteg helyen drágábban lehet venni. Nem biztos, hogy az első bolt a legjobb! Amit még ismerek, az az LG Leon. Ezt nem ismerem annyira jól, de annyit tudok, hogy picit gyengébb mint a Spirit. Árat sajnos nem tudok mondani, de ez is hátsó gombos.
3/5 BM-Striker válasza:
Kb mennyiből vennéd?
36-ért nagyon rossz vétel a Spirit és Leon a kevés tárhely és RAM miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
hát ilyen elfogadható ár pl nem 100 000-t fogok venni az biztos inkább 70 000
2017. márc. 6. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!