Vegyek új telefont?
Az iPhone SE nagyon jó teló! Nekem is ilyen van 64Gb-os, nem szeretem a péklapátokat. 5 évig simán telónak számit, nem ugy mint az android.
A napokban láttam az emagon hogy kb 10%-al volt kitéve promóban, én még drágábban vettem de most jó árban van.
Nem vagyok Apple fan. Csak látom, hogy a 2011-ben vett iPad, amit a családban mindenki használ így napi 3-4 órát minimum használatban van, még mindig nincs se lelassulva és tökéletesen működik mai napig.
Én nem az androidot szidtam, hanem az én telefonomat, ami történetesen androidos. Soha nem volt felsőkategóriás telefonom, mert nem láttam értelmét annyi pénzt kiadni érte. Most viszont úgy érzem ki tudnám használni és saját tapasztalataimból kiindulva húzok inkább az Apple felé.
Nos az Apple a saját készülékeit a felső- illetve a prémiumkategóriába pozicionálja. Ha egy Androidos telefonnal hasonlítod össze, akkor az csak akkor lesz valósn ha a kategóriájának megfeleő az összehasonlítási alap. Tehát ha neked nem volt még felsőkategóriás telefonod a robotos oprencerrel, akkor nincs összehasonlítási alapod. Történetesen én egy 3 éves telefont nyúzokn ami a megjelenésekor a legjobb készülék volt a piaconn és még ma is használható. Sőt merem állítani, hogy jobb, mint a ma használt mobilok jelentős része.
Ha az autóknál a benzin-dízel kérdést akarod eldönteni, ahhoz sem igazán a legjobb ötlet összahasonlítani a Trabantot egy dízelmercivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!