Milyen telefont vegyek neki?
Hát ha már ezek közül kell választani, inkább a P9 Lite! Ár-érték arányban a Huawei-k sokkal jobban megérik az árukat, az iPhone-oknál inkább nagyrészt a márkát kell megfizetni, és ettől olyan drága divattelefonok, a Huawei-k közül pedig ilyen fiatalon a butított verzió (Lite) is bőven elég (lenne) neki!
Azért csak lenne, mert a #10-essel maximálisan egyetértek, én is csak rázom a fejem, nem értem!
Kérdező, ne haragudj, de melyik: nem értesz annyira a telefonokhoz, nincs logikád, vagy csak olyan gazdag vagy hogy nem tudod mire költsd a pénzed? De most komolyan: a P9 Lite a legolcsóbb az általad felsorolt telefonok közül, de az is 65 000 Ft legolcsóbban, szóval tényleg nem értem, hogy egy mindössze 9 éves gyereknek mi szüksége egy ilyen drága telefonra??? Ennyi idősen mi olyat csinálna vele, amire egy 30-40 000 Ft-os telefon ne lenne képes??
Te jó Isten, 6 évesnek S7?!
6 évesen voltam elsős, akkor tanultam olvasni b*zd+
Nemrég kapta az 5S-t, de újat szeretne és venni kell? Azért offos az SE, mert UGYANAKKORA? És ha a játszótéren elesik vele, és darabokra törik?
Nem mondom, hogy egy 9 évesnek nem kell telefon, azt meg pláne nem, hogy egy gombos is elég lenne neki. Ha feltétlenül újat akar, akkor egy Vernee Thor elég lesz neki. Majd ha az fullra gallyra megy, akkor kap majd valamit. A maradék pénzen meg vehetsz neki labdát vagy franc tudja. Esetleg félreteheted jogsira.
Elnézést a felháborodott hangnemért, de rájöttem, hogy nagyon megöregedtem...
16/F
(lehet lepontozni amiért én nem vennék egy 9 évesnek csúcstelefont)
De ha nagyon szeretnéd, hogy jó telefonja legyen, itt a Xiaomi Mi Mix, csak 400K, ha leejti akkor meg kap egy másikat.
iPhone 5s minden csak nem ócska.
Még ha gyerek azt is kéri születésnapjára, NINCS szüksége új telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!