Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek neki?

Milyen telefont vegyek neki?

Figyelt kérdés
A lányom most lesz 9 éves,és új telefont akarok neki venni. Most iphone 5s-e van. Milyet vegyek,melyik a jobb,a Iphone 6s,6s plus vagy a Huawei p9/p9lite?
2016. nov. 19. 19:09
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. nov. 19. 21:02
 12/28 anonim ***** válasza:

Hát ha már ezek közül kell választani, inkább a P9 Lite! Ár-érték arányban a Huawei-k sokkal jobban megérik az árukat, az iPhone-oknál inkább nagyrészt a márkát kell megfizetni, és ettől olyan drága divattelefonok, a Huawei-k közül pedig ilyen fiatalon a butított verzió (Lite) is bőven elég (lenne) neki!

Azért csak lenne, mert a #10-essel maximálisan egyetértek, én is csak rázom a fejem, nem értem!

Kérdező, ne haragudj, de melyik: nem értesz annyira a telefonokhoz, nincs logikád, vagy csak olyan gazdag vagy hogy nem tudod mire költsd a pénzed? De most komolyan: a P9 Lite a legolcsóbb az általad felsorolt telefonok közül, de az is 65 000 Ft legolcsóbban, szóval tényleg nem értem, hogy egy mindössze 9 éves gyereknek mi szüksége egy ilyen drága telefonra??? Ennyi idősen mi olyat csinálna vele, amire egy 30-40 000 Ft-os telefon ne lenne képes??

2016. nov. 20. 03:02
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
9 éves gyereknek telefon, de mindek??? :D :D .De ha már telefont akarsz venni akkor ezeket ajánlom neki : Iphone 7 plus 256GB, Samsung galaxy s7edge, Sony Xperia Xz. Ja és a VERTU mobilokat mindenféleképpen lesd meg én olyat vennék neki . És még vennék neki egy tabletet is pl. Apple ipad pro 256 GB vagy Sony xperia Z4 tablet.
2016. nov. 20. 09:51
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem,egyszerűen szeretném hogy jó fajta telefonja legyen és ne valami ócska. Utolsó,az s7en gondolkoztam.
2016. nov. 20. 10:07
 15/28 anonim ***** válasza:

Te jó Isten, 6 évesnek S7?!

6 évesen voltam elsős, akkor tanultam olvasni b*zd+

Nemrég kapta az 5S-t, de újat szeretne és venni kell? Azért offos az SE, mert UGYANAKKORA? És ha a játszótéren elesik vele, és darabokra törik?

Nem mondom, hogy egy 9 évesnek nem kell telefon, azt meg pláne nem, hogy egy gombos is elég lenne neki. Ha feltétlenül újat akar, akkor egy Vernee Thor elég lesz neki. Majd ha az fullra gallyra megy, akkor kap majd valamit. A maradék pénzen meg vehetsz neki labdát vagy franc tudja. Esetleg félreteheted jogsira.

Elnézést a felháborodott hangnemért, de rájöttem, hogy nagyon megöregedtem...

16/F

(lehet lepontozni amiért én nem vennék egy 9 évesnek csúcstelefont)

2016. nov. 20. 11:16
 16/28 anonim ***** válasza:

De ha nagyon szeretnéd, hogy jó telefonja legyen, itt a Xiaomi Mi Mix, csak 400K, ha leejti akkor meg kap egy másikat.

[link]

2016. nov. 20. 11:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy most kivel van a baj, velem vagy a többi válaszolóval de nekem egyértelműen a mai fiatalság paródiája ez a kérdés.
2016. nov. 20. 15:32
 18/28 BM-Striker ***** válasza:

iPhone 5s minden csak nem ócska.

Még ha gyerek azt is kéri születésnapjára, NINCS szüksége új telefonra.

2016. nov. 20. 17:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem ócska,egyáltalán. És nem a méreten van a hangsúly,azon,hogy most veszek egy SE-t az ugyanakkora,mint az 5s,de viszont abbol a pénzből már 6st vehetek ami többet tud nyilván.
2016. nov. 20. 17:27
 20/28 anonim ***** válasza:
#Kérdező: Én nem vagyok tisztában az anyagi helyzeteddel, és nem is vagyok rá kíváncsi. Nem rám tartozik. De 9 évesnek mi a francnak telefon? Oké. Legyen egy telefonja. GOMBOS. Valahogy el kell érnie a szüleit. De minek neki, 100-150 ezer forintos telefon? Azt szeretnéd, hogy a gyerek azzal tűnjön ki az osztályban? Nem azon akadt fenn a szeme a válaszolók többségének, hogy az 5s ugyanakkora, mint az SE, és ezért akarsz neki 6s-ot venni (lehet hogy nem ez a sztori, nem érdekel), hanem azért, mert ilyen teljesítményű, és ilyen árú telefont akarsz venni. Mondom, legyen telefonja, hogy el tudja érni a szüleit valahogy, de 6 évesnek....?!
2016. nov. 20. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!