Milyen telefont vegyek neki?
Figyelt kérdés
A lányom most lesz 9 éves,és új telefont akarok neki venni. Most iphone 5s-e van. Milyet vegyek,melyik a jobb,a Iphone 6s,6s plus vagy a Huawei p9/p9lite?2016. nov. 19. 19:09
1/28 BM-Striker válasza:
Semmilyet ha az 5s még működik, 5s még jó lesz egy 1-1,5 évig, főleg egy 9 évesnek.
2/28 amcsih válasza:
ballagásáig nem szükséges nem új telefon...
3/28 anonim válasza:
Én a 6 éves lányomnak Vertu Signature Touch-ot vettem.
4/28 A kérdező kommentje:
Biztos jó lesz. Most vettük nyáron újonnan. Csak most lesz 2.-án szülinapja aztán mondta hogy új telót szeretne.
2016. nov. 19. 19:31
5/28 anonim válasza:
6 évesnek telefon? Jézusom... még olvasni se tud. Mondjuk még a 9 évesen is kikerekedett a szemem, na de 6??? Nem vagyok még nagykorú, de én 6 évesen azt se tudtam, mi az a telefon.
6/28 anonim válasza:
Kislányom megkedvelte a Vertut, eddig S7-es Samsungja volt, azt most az öccsének adta.
7/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel semmi gond nincs,az én lányom óvodai ballagásra kapott egy Samsungot.
2016. nov. 19. 19:55
8/28 BM-Striker válasza:
iPhone SE , Xperia X Compact. Többi telefon túl nagy egy kisgyereknek.
De ezek után legalább 2-3 évig ne kapjon új telefont.
9/28 A kérdező kommentje:
Hát most a SE-n gondolkozom,de felesleges lenne,mert ugyanakkora mint a 5s
2016. nov. 19. 19:59
10/28 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de én még mindig rázom a fejem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!