Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont válasszam? Esetleg ajánlotok mást?

Figyelt kérdés

Szóval külföldről akarok rendelni, ingyenes szállítási díj. Nincs garancia, stb. kockázat, de ezeket vállalom.

Az első, ami legjobb szerintem (80 dollár lesz 11-én) [link]

Ebben gorilla glass 3 van, igaz?

A másik pedig (előjött a sóher énem) [link]

Szerintem az f3 pro sokkal jobb ár/érték arányú, mint az x5 pro, nem?

Itt van még néhány alternatíva, amiken elgondolkozok, ha szerintetek jók : [link]

[link]

[link]

[link] .

Ezeket a telefonokat egyébként itthon is forgalmazzák, vannak róla vélemények, szóval manapság már nem annyira zsákbamacska telefont venni külföldről, mint évekkel ezelőtt. Tartson kb. 2 év, aztán megint veszek 20 ezer körül egy másikat :)

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

2016. nov. 7. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyedül ő erőlködik.
2016. nov. 9. 16:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Megkérnék szépen mindenkit, hogy privátban vitatkozzon.

10.: Az dooge f3 pro lenne a legjobb, de kell fizetni 27% áfát :/

45 euróig viszont semmit sem kell fizetni, ha "gift" van a termékre írva, bár nem tudom, hogy milyen eséllyel válna be. Azért ha erre nem kéne áfát fizetni [link] , az nagyon jó lenne. Itthon 40 ezer [link]

2016. nov. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!