Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik szülésznőt válasszam...

Melyik szülésznőt válasszam az István kórházban? Kit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, akik végig velem van, támogat, bíztat ha kell, ismer alternatív megoldásokat és szívvel-lélekkel dolgozik. Senkit nem ismerek, minden tippnek örülök!
2014. okt. 15. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
en Csuros Erzsikenel szultem.es Dr.Koiss Róbert volt az orvosom.en meg voltam veluk elegedve.ha lesz kisteso ugyanigy oket valasztom.nekem volt dulam is,mindenkinek meg volt a sajat "dolga":-)masnap a baratnom is nala szult o is elegedett.mindkettonknek sikerult a gatvedelem majdnem 4kg babak mellett elso szulesunk volt.en kadban vajudtam akar meg is szulhettem volna ott csak hosszu volt a kitolasi szak elzsibbadtam igy kijottem a vizbol.vasarnap hajnalban mentunk be.negyed ora mulva ott volt az Erzsike is.ctg sosem vartam.max tiz percet.
2014. okt. 15. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Spiesz Annánál szültem! Nekem is volt dúlám, aki végig velem volt a férjemmel együtt, így a szülésznő csak megvizsgált időnként, és a végén a kitolásnál nagyon ügyesen segített! Nekem végül lett gátmetszés, mert már veszélyben érezték a babát.

Anna nagyon ügyes gátvádelemben.

Én megvoltam vele elégedve. Választott orvosom nem volt, a 36- héttől jártunk fel CTG-re, és mindig kedves volt, segítőkész, korrekt! Ha nem is volt bent, csak mondtam, hogy ő a szülésznőm, és a többi szülésznő is kedvesen bánt velem.

Végül dr. László Dániel volt bent a szülésnél, és nagyon kedves volt velem. Gondolkodom hogy a következőnél esetleg fel is kérjem.

Azt ajánlom időben kérd fel a szülésznőt, mert egyik ismerősöm alig talált valakit, aki elvállalná! Viszont ebben is segítettek neki, azok akik nem tudták már elvállalni.

2014. okt. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!