Melyik szülésznőt válasszam az István kórházban? Kit ajánlotok?
Én Spiesz Annánál szültem! Nekem is volt dúlám, aki végig velem volt a férjemmel együtt, így a szülésznő csak megvizsgált időnként, és a végén a kitolásnál nagyon ügyesen segített! Nekem végül lett gátmetszés, mert már veszélyben érezték a babát.
Anna nagyon ügyes gátvádelemben.
Én megvoltam vele elégedve. Választott orvosom nem volt, a 36- héttől jártunk fel CTG-re, és mindig kedves volt, segítőkész, korrekt! Ha nem is volt bent, csak mondtam, hogy ő a szülésznőm, és a többi szülésznő is kedvesen bánt velem.
Végül dr. László Dániel volt bent a szülésnél, és nagyon kedves volt velem. Gondolkodom hogy a következőnél esetleg fel is kérjem.
Azt ajánlom időben kérd fel a szülésznőt, mert egyik ismerősöm alig talált valakit, aki elvállalná! Viszont ebben is segítettek neki, azok akik nem tudták már elvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!