Szerintetek melyik telefont válasszam? Esetleg ajánlotok mást?
Szóval külföldről akarok rendelni, ingyenes szállítási díj. Nincs garancia, stb. kockázat, de ezeket vállalom.
Az első, ami legjobb szerintem (80 dollár lesz 11-én) [link]
Ebben gorilla glass 3 van, igaz?
A másik pedig (előjött a sóher énem) [link]
Szerintem az f3 pro sokkal jobb ár/érték arányú, mint az x5 pro, nem?
Itt van még néhány alternatíva, amiken elgondolkozok, ha szerintetek jók : [link]
[link] .
Ezeket a telefonokat egyébként itthon is forgalmazzák, vannak róla vélemények, szóval manapság már nem annyira zsákbamacska telefont venni külföldről, mint évekkel ezelőtt. Tartson kb. 2 év, aztán megint veszek 20 ezer körül egy másikat :)
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Inkább erről az oldalról válogass:
Sokkal több feltételt tudsz megadni. Egy párat, már kijelöltem és ezeket a telefonokat dobta ki nálam.
"kínai alja márkát"
A hozzáértés és becsülendő
Okosabbat sz@.rok nálad
Gondolom egyébként azért forgalmazzák itthon is, és adnak rá 1 év garanciát, mert akkora hulladék.
2 évet tartson ki a telefon, utána ugyanannyiért veszek megint dupla olyan jót, és nekem is ugyanúgy akadás nélkül fog futni rajta minden, mint másnak a 100 ezres telefonján.
Annyira nem értem azokat, akik 100 ezreket költenek telefonra...
Intézzétek el ezt már privátba, ne itt. Továbbra sem az emberi kapcsolatok, vagy az oktatás a téma.
Kérdező - milyen telefont választottál? Sikerült valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!