Mennyi ideig bírja egy Samsung telefon?
"Egy gyártó egyetlen egy terméke volt típushibás"
Nézd már, hogy védi a kis Samsungját a kis Samsung fan! :)
Nem vagyok samsung fan. Van más márkájú telefonom is. Összekeversz az Apple vásárlóival. Ti pofátlankodtok be minden nem apple-ös kérdésekbe fikázni.
Ez egy samsung termékre irányuló kérdés volt és én releváns választ írtam és az apple fakonokra jellemző primitív módon nem baxtattam a válaszomban minden mást ami nem a rajongásom tárgya (mert olyan nekem nincs). Persze fordított esetben ti kényszeresen odafoschjátok a betanult szöveget hogy az apple=hurrá samsung=szarszung.
Amit leírtam az tény és esetleírás volt. Ha nem tetszik akkor nem olvasod el.
Nem fog tetszeni nektek de nem is nektek szól hanem a kérdezőnek hogy az S7-et hamarabb fogod lecserélni csak azért mert újítani akarsz minthogy tönkremenne vagy használhatatlanul belassulna (vagy kiégne - pfff szánalmas erőlködés mindig ezen lovagolni) ezért kár aggódni. Nyugodtan megveheted ha erre vágysz és a többit meg szard le mert valaki mindig lesz akinek nem fog tetszeni a választásod akármit is választasz.
Jelenleg a legjobb telefon a piacon a Samsung Galaxy S7/Edge
Szóval nem értem a kérdést
Tényleg, az S7 Edge a legjobb telefon jelenleg a világon?
https://www.youtube.com/watch?v=iHSrQ3SzBHI
Mesélj még!
13: Azért ezt így túlzás kijelenteni. Nem a legjobb. De ha az is lett volna még házon belül is akad ami már leelőzte.
14: De az iphone 7 sem az... Messze nem... A sebesség meg nem minden. Azok a tesztprogramok rendszerszinten mérnek és nem a nyers hardvert. Tudom mert ismerem a tesztprogramokat. A tesztprogramokra nagyon jól rá lehet optimalizálni a hardver és szoftver ált. alkotott rendszert hogy a valós teljesítménynél sokkal többet mutassanak.
Ez nem új dolog. Például nekem régóta csak nvidia kártyáim vannak a számítógépeimben és tudom róluk hogy úgy vannak optimalizálva hogy a tesztprogramok alatt plusz egyharmaddal több pontszám jöjjön ki mint amennyit bírnak. Olyan is volt hogy egyes game-ek esetén volt olyan driver frissítés ami után +50%-al gyorsabbak lettek de a turpisság nyomon érthető volt a grafika butításán és aki szemfüles az észre is vette.
Két hasonló órajelű arm processzor között a valóságban nem lehet ekkora különbség ha mind a kettő ki van hajtva hanem csak elenyésző különbségek. Itt tart ma a techológia és mindegyik cég feszegeti a csúcs SOC-aikkal a telefonokba beletehető hardveres határokat.
De mutathatsz még matinévideókat és mesélhetsz még...
13,14: Mobiltelefonnál nagy számítási teljesítménynek qrvára nincs értelme és csak arra jó hogy ha magasabbra van állítva a TDP kerete a SOC-nak akkor lehessen farkat méregetniük az értelmi fogyatékos felhasználóknak (és a telefon gyorsabban merüljön és melegedjen - igaz hogy az akku miatt is melegednek a telefonok nem csak a hardver melegíti fel őket).
#14-es mintha csak gyorsaság lenne minden... Tudod létezik olyan hogy bővíthetőség,üzemidő,kamera, kijelző stb
#15-ös akkor mondj egy pár olyan telefont ami jobb mint egy S7 Edge :) Szívesen meghallgatom azt a rendkívül hosszú listát.
16: én nem vitázni akarok veled és azt én tudom jól hogy az S7 exynos 8890 multicore tesztekben veri az i7 A10-et... és a multicore a lényeg nem a single core.
Nem videókból tudom hanem én is lefuttattam a gííkbencset csak poénból rajtuk.
Ha ez megnyugtat téged...
A telefon sebességtesztekről az a véleményem hogy csak ócska farokméregetés mert egy mobil készüléknek az üzemidőnek kellene lennie az egyik legelsőbb szempontnak. Ha elmegyek túrázni egy hétre akkor bírja már legalább készenléti módban és ne kelljen rátenni állandóan a töltőre. Vagy ha eltévedek akkor ki is találjak a rengetegből a túrázós navigáció programmal és ne merüljön már le egy medvebarlang mellett már az út negyedénél.
Egyébiránt a samsung ott baxta el hogy nem kivehető az akku. Mert akkor nincs Note 7 visszahívás botrány hanem csak akkucsere. Lehetett volna vízálló úgy is ha kivehető.
Ami biztos hogy az ifixit tesztjén szerelhetőségben az iphone 7 jobb eredményt ért el.
Én nem angyalok hogy az Iphone 7 egymagban erősebb mint az S7 sőt be is ismerem hogy gyorsabb az Iphone 7 mint az S7 ( abba ne menjünk bele hogy míg az apple egy kis sz@r natív hd kijelző futtat, addig az S7 2k-t de ez csak részletkérdés) De őszintén? Kit érdekel hogy a Facebook 1.1 vagy 1.2 másodperc alatt jön be? Tudod nálam pl sokkal nagyobb előny hogy PL 2-3 óra képernyő idő helyett 4-5 óra képernyő idő legyen.
Szerintem abba ne menjünk bele hogy kivehető akkumulátor legyen. Tudod átléptünk arra a szintre hogy mivel nincs megváltás az aksikban, ezért a telepet kellet növelni amit pl a Samsung meg is tett.. (nem úgy mint az apple, na éljél csak 2000miniamperen Csuhaj!) SAJNOS ez van én örülök hogy nagyobb az üzemidő mintsem cserélhető, de fél napot sem bír ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!