Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung J5öt szoftverezni...

Samsung J5öt szoftverezni szabad? Lesz baja?

Figyelt kérdés
mivel hogy baszta folyton az agyam a szovftverfrissitéssel, ezért rámentem és 6.1.0 android lett rajta és elkezdett lassúlni.. ha át szoftvereltetem a régi 5ös androidra nem lesz tőle semmi baja,????

2016. okt. 12. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Hivatalos Samsung ROM-ot nyugodtan tehetsz rá, működni fog, és a garancia is megmarad (a Knox nem ugrik). Az alkalmazásaid és a telefonon levő adataid viszont törlődni fognak.

Itt vannak a Samsung által kiadott ROM-ok:

[link]

A művelet nem nehéz, de a telefont tönkre lehet tenni vele, ha valaki hülyeséget csinál. Olyan embert bízz meg vele, aki érti a dolgát. De nálam ez lenne az utolsó lépés.

Először a cache partíció törlését próbálnám. Megoldhatja a lassulásokat, és az alkalmazások, adatok is megmaradnak. Ha ez nem segít, akkor nyomnék rá egy master resetet. Ez töröl mindent a telefonról, de a ROM marad a legfrissebb. Itt van, hogyan lehet ezeket megtenni (angol):

[link]

Itt is érvényes, amit fentebb írtam. Ha magadtól nem vagy biztos benne mit csinálsz, akkor keress valakit, aki ért hozzá.

2016. okt. 12. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Hú hat köszi. Én nem mernék belekezdeni. Majd valakit megkérek. Meg hat most kaptam vissza a telót mert hogy odaadtam garanciára hogy csináljak vissza de ugyanaz. Ott volt majdnem 3 hétig és feleslegesen.
2016. okt. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!