A Galaxy Note 7 bukásával az egész Note szériának vége?
Biztos lesz, note széria az egyetlen használható pálcás phablet. Komoly rajongótáborral bír, akik ki is használják a pálcát. (Köztük én is) Akkor lesz gáz, ha az iphone ezt lekopizza, mert akkor már nehéz lesz versenyben maradniuk.
Én biztos note telóra fogom majd 3 év múlva váltani a Note 5-met.
Egy 2011-es Mobilaréna teszt zárómondatai:
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
Milyen vicces, aztán mégis kategória teremtődött belőle, pedig ez még egy 5,3"-os telefon volt, azóta az már majdnemhogy kicsinek számít.
Tehát a Samsungnak elég fontos szériája, ennyivel nem temetheti el. Azt el tudom képzelni, hogy nem sorszámozott folytatás jön, illetve, hogy nem közvetlen jövőre.
Baromira felelőtlenek voltak, azért ez nem egy olyan dolog ami nagyon megbocsájtható, ha konkrétan életveszélyes a telefon. De mivel nem tökéletes világban élünk, sajnos "becsúszhat" ilyen malőr, nem kell még temetni ezért az egész gyártót. A tőzsdén érződni fog, az emberek meg fogják pecsételni, de 1-2 év, és mindenki elfelejti. Addig meg kihúzzák valahogy.
Siettették a gyártást, csak azért, hogy bemutathassanak a konkurenciának azzal, hogy előbb adják piacra, mint ők az új zászlóshajójukat, s lám, pont ez vitte a terméket a sírba. Instant karma, mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!