Samsung Galaxy core duos Tegnap egész nap bevolt kapcsolva a wifi, ment rendesen, de később leállt a net kiírta a wifinél hogy ellenőrzés és megállt, hiába várok nem megy tovább, max ha ki-be kapcsolom utána a wifit. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
próbálnám utána ki-be kapcsolni a wifit, de az se mindig müködik, van mikor 2-3 órákat próbálom csak bekapcsolni, de nem kapcsol be valamiért.
Mi lehet a gond?
2015. ápr. 15. 12:01
1/5 anonim válasza:
A speciális beállításokban elvileg van olyan,hogy "Folyamatos wifi szkennelés engedélyezve" ennél ne legyen bent a pipa,majd indítsd újra a telefont.
2/5 A kérdező kommentje:
Nálam nincs ilyen.
Leírom pontosan mik vannak a speciális beállításoknál:
-hálózati értesítés
-wi-fi bekapcsolva tartás
-internetszolgáltatás 'kezelõ'
-wi-fi idõzítõ
-mac cím
-ip cím
Ennyi.
A másik gond, hogy nem kapcsol be a wifi, ahogy fent is leírtam, 3 órán át próbáltam bekapcsolni, de semmi. A kis gombot OFFról ONra húztam, de magától visszamegy, és nem kapcsol be.
Mi lehet a hiba?
2015. ápr. 15. 15:04
3/5 anonim válasza:
Mentsd le a fontosabb adatokat a telefonodról vagy egy PC-re vagy akár egy felső tárhelyre,és csinálj egy Hard Reset-et. (Gyári visszaállítást)
5/5 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja ez is meg volt, 2 napig ment aztán megint kezdte újból.
2015. ápr. 15. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!