Samsung Galaxy S7 Edge. Hol vásároljak?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Galaxy S7 Edge telefont, de nem akarok 260 ezreket kiadni érte (Media Markt, ami túl van árazva).
Elkezdtem nézelődni olcsobbat.hu-n, árgépen, stb. Rengeteg boltot találtam, párnak utána néztem az e-cegjegyzek.hu-n; már itt megbukott számos cég.
Kérdésem, hogy nektek melyik céggel mi a tapasztalatotok, hol érdemes megvenni, melyik ami teljesen megbízható (garanciális ügyintézést tekintve is)?
Inkább fizetek mégis picivel többet, de megfelelő terméket, a megfelelő szolgáltatással szeretnék használni.
Köszönöm előre is!
Mindenképp olyan helyen szeretnék, ahol gyártói garancia van hozzá (iPon, őket már ismerem jól).
Tudtommal az S7 Edge-re nem volt panasz, kizárólag a Note 7-re. Egyébként, pont most adtam el a szifon 6 plus-om. Tim Cook-féle alma? Köszi, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!