Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont vasaroljak? Samsung Galaxy S4, iPhone 5 vagy HTC One

Figyelt kérdés

Melyik miben jo, melyiket ajanlanatok?

Esetleg szemelyes tapasztalat.

2013. ápr. 30. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

HTC One.

Hardveresen megegyezik SGS4-el (iPhone 5 meg természetesen a közelben sincs), de sokkal minőségibb az anyaghasználat, prémiumabb telefon, Sense 5 szebb, mint a túlcsicsázott MotionWiz, HTC nem akad, SGS4 néha igen, HTC One-ba van a jelenlegi legszebb mobilkijelző, és HTC One-ba van a jelenlegi legjobb hangszóró.

2013. ápr. 30. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van, viszont a másik telefonhoz:

S4: nagyon sok jó szoftver van rajta.

A iPhone meg nagyon jó, ha van pénzed :D

2013. ápr. 30. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:

HTC One és SGS4 is 200k felett van, azt sem a csóróknak találták ki.

Egyébként SGS4 tényleg tele van mindenféle szoftveres okossággal, de a legtöbb hülyeség. Ha valamelyik mégis érdekelne, akkor válaszd azt.

Egyébként egyik telefonnal sem fogsz rosszul járni.

2013. ápr. 30. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Az elvárásaidtól függ.

iPhone 5: kompakt méret, jó kamera, kiforrott OS, ha kijön egy frissítés, már aznap meg fogod kapni.

GS4: AMOLED kijelző (bár ez ízlés kérdése), friss Android, brutális hardware, már ha nálad a számok számítanak a felhasználói élménnyel szemben.

HTC One: szép készülékház, jó hangminőségű videófelvétel (koncerteken sem kell félned attól, hogy csak torzulást tudsz felvenni, oké, 1m-re a hangfalaktól az sem tud csodát művelni:D), alacsony fényviszonyok között a három közül ez csinálja a legjobb fényképeket - ez utóbbi azonban normál körülmények között nem teljesül. További hátránya, hogy 4.1-es Android fut rajta, bár be van ígérve a frissítés. HW-esen közel olyan jó, mint a GS4, de szerintem ezen a szinten már mindegy, külföldi tesztek alapján ez gyorsabbnak tűnik a mindennapok során.

2013. ápr. 30. 23:38
 5/9 anonim ***** válasza:

HTC One egy az egyben az SGS4 hardveres szintjén van, hisz ugyanaz a SoC került bele. SGS4 8 magos változata max GSM boltokba lesz kapható, az meg csak alig erősebb a Snapdragon 600-tól. Illetve amit nem írtál, hogy SLCD3 kijelző, ami a legjobb a piacon.

2013. máj. 1. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:

#5: ez nem teljesen igaz, GS4-ben 200 MHz-el magasabb órajelen jár a CPU (1.9 GHz-en One 1.7-ével szemben). Persze ez csak benchmarkokban jön ki (úgy hírlik, Sense 5.0 jobban optimalizált a TouchWiz-nél).

Kijelző pedig ízlés kérdése. Én nem szeretem az AMOLED-et, de sokan oda vannak érte az élénk színvilág és a valódi fekete miatt, így, hogy mi a legjobb, szubjektív.

2013. máj. 1. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:

galaxy s4-et vedd!

én is azt fogom venni

2013. máj. 1. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaz, de az a +200 MHz nem számít sokat, meg root + kernelcsere után HTC-t is fel lehet húzni 1.9 GHz-ra, de minek?

Videók alapján meg Sense 5 tényleg jobban optimalizált, nem láttam még egy videón sem mikrolagot, míg SGS4-nél azért előfordult.

Kijelző meg lehet ízlés kérdése, de ha valaki szerint az AMOLED jobb, annak szerintem baj van az ízlésével. Kb mint zenében lehet szereti valaki Justin Bieber-t, de akkor az ízlése nem a legjobb.

Köszönjük, ez nagyon ütős érv volt, meg is győztél vele mindenkit.

2013. máj. 1. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S4 -et vagy HTC one -t

Iphone 5 öt nem ajánlom mert az android-os eszközök sokkal személyre szabhatóak és több dolog van rá.

2013. szept. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!