Igaz, hogy egy iPhone 4s jobb a legújabb, legdrágább Androidnál?
Én2 dolgot bírok az ilyen összehasonlításban:
1. iphone vs android...
What? Egy készüléket hasonlítgatnak egy op. rendszerhez...
2. Amikor bevág valaki egy szöveget, hogy neki iphone-ja (4s pl.) van és tudja, hogy az jobb, mint egy androidos csúcsmobil miközben nincs is androidos csúcsmobilja...
Szóval...
Míg valakinek nincs összehasonlítási alapja, addig ne okoskodjon. Amíg nem tudja valaki, hogy mi a különbség az iphone és az android közt (--> iphone az egy hardver, android pedig egy szoftver), az ne írjon, mert csak vicc tárgya lesz...
iMessage=hangouts ? :-D
Na itt végre bebizonyitotta valaki hogy mennyire nem értik az emberek a lényeget! :-D
Asszem akkor se értette volna meg ha látta volna a keynote-ot ezelőtt
#33 te bizony nem lattad a keynote-ot, de ha lattad volna akkor sem ertettel volna belole semmit :-D (ezt az eddigi pattogasodra alapozva vezettem le :-D )
Szoval: iPhone-ba beteszed a SIM-et, wifit aktivalod, megcsinalod az Apple ID-t es belepsz vele az iCloudba. Aktivalod az iMessage-t. Az Apple szerverein megjelensz az adatbazisban az icloud akkontoddal es a telefonszamoddal.
Egy masik, neked ismeretlen emberke a vilag tulso sarkarol vagy akar Mari neni a szomszedbol ugynazt csinalja mint te.
Te kinyitod az iMessage-t es beirsz egy telefonszamot (a Mari neniet vagy az ausztral mukiet mindegy) amire akarsz kuldeni egy SMS-t. SMS-t mondtam, ugye, mert ez lenyeges. Te ebben a pillanatban csak annyit tudsz hogy uzenni akarsz SMS-ben valakinek. Ahogy beirtad a szamot es elkezded irni az uzenetet a partner telefonszamja zoldrol kekre valt, mert az Apple szerver latja hogy te olyan valakinek akarsz irni akinek iPhone-ja van es aktiv az iMessage-je. Megirod az uzenetet es alkuldod. De a telo NEM SMS-t kuld, hanem iMessage-t.
Es ez mindenfele progi felhaszanalasa nelkul, es mindenfele "buddy list" (hogy eljek Jobs szavaval) nelkul.
Szoval most mar ertitek miert hulye aki azt mondja hogy az iMessage = Hangouts ?
Ja es meg annyit hozzatennek hogy ugyanezt csinalja a telo a FaceTime-al, ha hozzaadsz valakit a kontaktokhoz akinek van mar iPhone-ja akkor az Apple szerver automatikusan bejeloli neked hogy hivhatod FaceTime-on.
A HomeKit -et mar nem is emlitem mert az androidosoknak magas lenne a lec, nem tudnak megerteni mi az az iCloudon keresztul torteno automatizalas es mi benne a lenyeg.
és pl a Viber nem ugyanezen az elven működik kb?!
De, láttam a keynote-okat. Az utolsó kettőt az elejétől a végéig követtem élőben... de mindegy, Én nem bizonygatok neked semmit mert nem látod a fától az erdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!