Igaz, hogy egy iPhone 4s jobb a legújabb, legdrágább Androidnál?
2011. októberben jött ki. A Pixel most kedden.
De biztos a 4s jobb (nem). Szerintem ne higgy az ismerősödnek.
Hardveres téren minden tekintetben "elavult" a Pixel mellett a 4s. Utolsó szalmaszálként az ios optimalizálásába meg a termék támogatásba lehetne bízni, de teljesen reménytelen.
Nekem 4S-em is van es SE-m is. Hat amit a havered mondott abban van valami igazsag. Na jo, az SE termeszetesen sokkal gyorsabb az iOS 10-el, es az is igaz hogy a 4S szornyen belassult az iOS9-el. De:
Ha osszehasonlitjuk a 4S-t amin iOS8 fut az SE-vel iOS10-el es a sok buggal amit behozott ez a pokemon kor, akkor a 4S jobb.
Konkretan van egy csomo minden ami a 4S-en nekem meg mindig jobban megy mint az SE-n, peldaul a video sztriming, vagy az iMessage, es a FaceTime.
Az iOS9-ben mar elqurtak valamit nagyon a Facetime-ban, nem beszelve az iOS10-rol ahol egyenesen szornyen mukodik egy gyengebb 3G-vel.
Na es a hirtelen halozati hibak, az iOS8-nban nem volt ilyesmi a 4S-el. Abban meg lehetett bizni hgy egy beszelgetest lehet folytatni 3 oran keresztul is, ne szakad meg. Az SE-n meg eddig nem tudtam tobb mint 10 percet beszelni, valami allandoan xarakodik.
Szerintem az ismerősöd egy marha és te is, hogy elhiszed azt a baromságot kedves kérdező.
Szerintem igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!