Igaz, hogy egy iPhone 4s jobb a legújabb, legdrágább Androidnál?
Nem vagyok informatikus,nem tudom elmondani hogy működik.De mi köze van a használhatóságához és a bennr lévő lehetőségekhez?Annyit tudok,hogy az Android nyílt forráskódú,így akárki hozzáférhet,míg az IOS zárt forráskódú és csak az Apple termékeken lehet.
Hogy mi a jobb a 4S-ben?Hát az,hogy nem Android,hanem iOS.Illetve,hogy nem péklapát méretű.Lehet,hogy a csúcskategóriás Androidok erősebbek,de ezek csak számok.Nem lehet észrevenni a különbséget.Ez olyan,hogy vehetsz egy olyan autót,ami tud menni 300-al,de minek,hisz az autópályán is max. 130-cal mehetsz.
Kérdező tehát akkor normális indokod nincs? Mert ez a 2 dolog nagyon szubjektív.
Rengeteg embert zavar a kis kijelző, semmit nem lehet rajta csinálni
IOS meg nem jobb mint az android.
Kedves #26
Én úgy mondom,hogy a droid jobb (és nem szidom az IOS-t!) hogy fél évig I6Plust használtam. Nekem sokkal jobban fekszik a droid. Ez van...
"Érdekes hogy egyesek szidják az iOSt de sosem próbálták. Annyit tudnak hogy az android nyílt és hogy az milyen faxa, de nem értik miért jo az iCloud, nem értik miért nem kell az iMessage-ben buddy listre felvenni azt akivel csettelni akarsz, nem is hallotak a homekit biztonságárol és lehetne sorolni..."
iCloud=Google Drive
homekit=google home, xiaomi okos esztközök, de ott a többi gyártóé is
iMessage=hangouts
csókolom, amúgy meg iphone SE-m van, de ettől még nem tartom csúcsszuper telefonnak az iphone 4s-t, pláne nem egy csúcskategóriás Android készülékkel szemben, sőt az se, ami alig fél éves messze nem állja meg a helyét egy felső középkategóriás android készülékkel szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!