Igaz, hogy egy iPhone 4s jobb a legújabb, legdrágább Androidnál?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta.Szerintem igaza van2016. okt. 7. 16:54
11/43 anonim válasza:
Érdekes nálam semmi bug nincs ios10 alatt SE-n, amióta csináltam egy teljes visszaállítást.
12/43 A kérdező kommentje:
De az a Pixelis csak egy Android.Nem iOS.Így nem lehet jobb
2016. okt. 7. 19:30
13/43 anonim válasza:
Jó, nincs több kérdésem... Bár nemtudom hogy most troll vagy, vagy ennyire... áh hagyjuk :D
14/43 anonim válasza:
"De az a Pixelis csak egy Android.Nem iOS.Így nem lehet jobb"
igazad van, biztos viccből kerül az SE duplájába <facepalm>
tudod nekem miért SE-m van? bementem egy amcsi "teszkóba", és kértem a legolcsóbb független telefont, S6 és az S7 a duplájába került...na, vajon miért?
15/43 A kérdező kommentje:
Ezt hívják úgy,hogy presztízs.Az SE alapból egy olcsóbb telefonnak készült,így a sznob gazdag parasztok nem fogják megvenni.Nekem azért kellett ez,mert iOS van rajta és normális méretben van=a tökéletes telefon.Ki nem állhatom ezeket a péklapátokat,az előző WP teló még a zsebemben is alig fért el,ha farmer volt rajtam,le volt csúszva mindig a sliccem a telefon miatt.Pedig csak 5'5 colos volt.Egyébként meg a SE éri meg a legjobban.Az Androidos telefon meg legyen akármilyen drága,akárnilyen erős,csak android marad.Az iOS miatt kell az iPhone,nem a procija,kamerája stb..miatt
2016. okt. 7. 20:44
16/43 anonim válasza:
le tudnád írni, hogy pontosan hogyan működik az android os?
17/43 anonim válasza:
Ahogy nézem a kérdező leeagadt 2011ben amikor az IOS még tényleg előnyt jelentett az androidhoz képest...
18/43 anonim válasza:
Hagyjátok már... Szegény kölök vagy troll, vagy,... hát, hogy is mondjam...eléggé butus
19/43 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy hogyan működik?Írjam le informatilag,hogy hogy működik?
Nem vagyok troll,de nemértem miéet ad valaki 100 000-et egy Androidért.A Windows Phone meg egyenesen katasztrófa.Kb 2010-es színvonalon van a WP,olyan alap dolgok hiányoznak belőle
2016. okt. 8. 11:53
20/43 anonim válasza:
Aha informatikaag, csak bátran ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!