Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szülők milyen telefont vettete...

Szülők milyen telefont vettetek a gyereknek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 30. 20:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
"hanem azok a jo telok" - hát ez relatív, attól függ, kinek mi az igénye, vagy mit preferál, de tény, hogy ez a 2 márka az, amit nagyon meg kell fizetni, ha ilyet vesz az ember, így eléggé túlárazottak, a Samsung is, iPhone meg például nekem sose kéne.
2016. okt. 8. 08:24
 22/25 anonim válasza:
90%
20-as ! Te nagyon hülye! Hát olvasni sem tudsz? :D 11 és Lg Finos válaszoló nem ugyanaz!
2016. okt. 8. 19:31
 23/25 anonim válasza:
14%

ejha eléggé szánalmas ami itt megy/ment

miért ne lenne jó egy gyereknek olyan telefon ami 1 évet volt használva és úgy adta a szülő neki oda. elárulom a sok paraszt embernek aki ilyet mond "miért nem lehet újat venni"

azért édesem mert van aki nem engedheti meg magának

mi megengedhetnénk magunknak én épp most szóltam anyuéknak hogy szeretnék egy IPHONE SE-t de azt mondták meglátják még

de egyik nap véletlen meghallottam hogy apa nyáron telefont cserél és nekem adja a samsungját ami 64gb-os felér egy iphonneal

szóval nem értem a sok marhát hogy mit kell fenn akadni azon hogy a szülő tovább passzolja a gyerekénem a mobilját

2020. ápr. 13. 21:40
 24/25 anonim ***** válasza:
#15-ös vagyok. Én azon akadtam ki, hogy ez a hozzáállás elsőre nagyon lenézőnek tűnik egy gyerekkel szemben, azt sugallja, mint ha egy szülő magában úgy állna a dologhoz, hogy: "nekem mindenképp csakis új telefon kell, de mivel a gyerek nem nagykorú, ezért Neki jó lesz az én többéves agyonhasznált vacakom is!"
2020. ápr. 13. 23:46
 25/25 anonim ***** válasza:
#24-es, nem feltétlenül "agyonhasznált vacakról" van szó. Lehet hogy épp a szülő jómódú és megengedheti magának hogy évente telefont cseréljen, pl. egy Xiaomi redmi note 7-est, vagy egy iPhone 8, vagy X-est egy gyereknek még simán tovább lehet "passzolni"
2020. máj. 11. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!