Mit érné meg jobban venni egy 8 éves gyereknek: telefont vagy táblagépet?
Mi az amit jobban értékelne, jobban ki tudná használni? Ki hogy döntene?
Persze azonos árkategóriában gondolkodom (kb 15000 Ft).
Tabletet. A mi családunkban is kap gyerek tabletet tőlünk, amikor itt vannak nálunk, mindig játszik a mienkkel, simán el tudja kezelni. Az pedig nyilván nevelés kérdése, hogy a szülők hogy engedik használni.
A tabletet jellemzően otthon használják, a telfont meg vinné magával, arra tényleg egy egyszerű készülék kell, de tabletból lehet jobbat venni (nem is értem, milyet kapsz 15 ezerért?)
15000-ért pont olyat kapok, mint amilyen egy 8 és fél évesnek való. Játszani meg videót nézni tud rajta. Amúgy 3G képes valami kínai cucc.
Hiába tartom én magam a társas játékokhoz, meg minden ilyesmihez, már 2 éve (!!!!) ő az egyetlen a suliban akinek nincs ilyen.
Internetet nem akarok rá, legfeljebb ha otthon vagyok..
De szerintem sosem azzal van a baj, hogy van az embernek valamije (TV, számítógép, tabletta) hanem azzal, ha valaki nem a megfelelő módon használja, vagy éppen nem tudja szabályozni, hogy mennyi időt tölt vele.
Ha te be tudod tartani/tartatni vele a szabályokat, akkor vegyél.
Ha egyedül járós, nem te mész érte a suliba, akkor telefont vennék, ellenkező esetben táblagépet.
Egy wifis tabletet vennék. A 3g-hez kell sim kártya is, és némelyik játék rendesen igénybeveszi az internetet. De csak otthoni használatra.
Telefont fölösleges venni, a pénzt úgyis hamar lebeszélné, max egy régi telefont kaphatna, hogy felhívhassam pl kiránduláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!