Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szülők milyen telefont vettete...

Szülők milyen telefont vettetek a gyereknek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 30. 20:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
Csak a Samsung meg az Iphone es abbol is csak 100 000 felett de attol fugg...ha tud vigyazni a dolgokra akkor lehet
2016. okt. 1. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

LG Fino-s válaszoló vagyok! Köszönöm a privát üzenetet! Azért a mai világban egy 30 ezres telefon szerintem messze nem az az "ami a száján kiesik" kategória :D (Gondoljatok bele, hány tizenéves szaladgál 200ezres telefonokkal ) Egyébként meg bocsánat, hogy támogatom ennyivel a "felnőtt" gyerekem, aki egyébként még egyetemista, úgyhogy szerintem egyáltalán nem szégyen, hogy ennyivel segítik a szülők :) Nem azzal az elvvel élek, hogy ha 18 lesz akkor fel is út, le is út!

Azt megértem, ha nem a legújabb modellt kapja meg , de azért nálunk nem alsóbbrendű a gyerekünk, nem azt adjuk neki oda, amit mi meguntunk.. :)

2016. okt. 1. 15:47
 13/25 anonim ***** válasza:
10%
iPhone 5S-t
2016. okt. 5. 22:06
 14/25 anonim ***** válasza:
40%
LG Fino-s válaszoló, dugulj már el. Nem tudom, mire vered magad, halál gagyi telefonjaitok vannak (mindegyikőtöknek), ezekből nem is adhatsz meguntat a gyereknek, mert sokkal előbb szétesik.:D Ha egyszem gyerek mellett ennyire telik, legalább ne játszd a naccságos asszonyt.
2016. okt. 6. 00:39
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

Ennyi gy#keret! Megáll az eszem!

#2-es, azt gondolod, ha nektek már nem jó, a gyereknek az lesz? Brávó, csak mert nem nagykorú, már meg se érdemel egy normális újat, csak a ti megúnt sz#rjaitokat???!

#11-es, látom még ki is mered írni ezt a nagyzolást!!!

#14-es, inkább Te dugulj már el!!!

Bár az LG Fino tényleg eléggé gagyi, én se ajánlom, de azon kívül #11-es és 14-es, áruljátok már el, ha még csak gyerek, legfeljebb tizenéves, akkor mi a francnak neki 150-200 ezres telefon???! Mi olyat csinálna vele, amire egy legfeljebb 60 ezres telefon ne lenne képes??? Csak azért, hogy menőzni tudjon vele? Szánalmas az ilyen hozzáállás! Vagy csak szuper minőségűt akartok neki? Olyan is van sokkal olcsóbban! Főleg mivel az iPhone és a Samsung esetében javarészt a márkanevet kell megfizetni, csak azért olyan drágák!

Kérdező, ha esetleg arra irányul a kérdésed, hogy telefont vegyél neki, akkor például 50 ezer Ft alatt a Vernee Thor és a Honor 4C a legjobbak, vagy ha esetleg olcsón keresel elfogadható tudású telefont, akkor Doogee X5 Max, X5 Max Pro, Lenovo A6000, LG Spirit H420 vagy HTC Desire 620 az ajánlatom.

2016. okt. 6. 01:46
 16/25 anonim ***** válasza:
40%
Persze attól is függ, hogy hány éves, mire használná, és mennyit költenél rá.
2016. okt. 6. 01:49
 17/25 anonim ***** válasza:
13%

Nem dugulok, de köszi! :) Érdekes, egyszer még ami kiesik a száján kategória, utána meg gagyi? :D Namindegy, inkább ez, még mindig, mint a megunt, használtat odaadni, neki amire kell, teljesen jó, azt ne mondd, hogy kell ettől komolyabb telefon egy fiatalnak! :D Mindent tud,ami egy mai, ÁTLAGOS (!) telefonhasználónak szükséges! Férjemmel mi csak telefonálásra használjuk, ahhoz szerintem ilyenek sem kellenének, nyomógombost is vehettünk volna akár :D Egyébként ha kicsit is jártas vagy a telefonokban, láthatod, hogy navonból és lenovobol is vannak komolyabbak, nem csak a 15ezres kategória.

A csak erre telik kérdésre válaszolva meg, csak annyit mondanék, hogy nem tök mindegy, hogy 1-2 évente veszünk új telefont, vagy 4-5évente drágábbat? (Ha már úgyis olyan sokáig bírja) Vagyis látom, hogy nem mindegy :D de majd mostantól úgy csinálom, hogy ne tűnjek csórónak a szemedben! :D

Na köszönöm az eddigi "szórakoztatást", jó lenne, ha nem beszélnél össze mindent, csak hogy kötekedhess! Legalább magadnak ne mondj ellent! :) Továbbiakra nem fogok már válaszolni! Szép napot mindenkinek! :)

2016. okt. 6. 07:28
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem levelezgetek senkivel privátim, úgyhogy amit így kaptál, azt ne rajtam kérd számon.:-) Semmi gond nincs azzal, ha alsó kategóriás telefonra telik, sokkal inkább a kioktató stílusoddal. Nem gondolnám, hogy másodrendű lesz attól egy gyerek, ha 13-14 évesen kap egy családban használt, megbízhatóan működő, minőségi telefont egy újonnan vásárolt gagyi helyett.
2016. okt. 6. 10:14
 19/25 anonim ***** válasza:

11# vagyok ezt nem nagyzolasbol irtam te "gyoker" hanem azok a jo telok

Na puszi es ink te dugulj el

2016. okt. 7. 21:37
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"Imádom az ilyen, megkapta, amit mi már nem használunk hozzáállást! :D Van aki még erre büszke is öcsém :D Nálunk nem szokás a megunt sz*runkat odaadni a gyereknek."

Úgy látszik, már arra se emlékszel, mit írtál.:D Ezt nem érdemes magyarázgatni. A jelzőiddel meg kedveskedj a lányodnak, pont illenek az LG Fino mellé.

2016. okt. 7. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!