Miért van ilyen nagy piaci részesedése az androidnak?
Figyelt kérdés
Az iOS és a Windows phone is sokkal jobb renszer, mint az android mégis sokkal kisebb a részesedésük. Számomra teljesen érthetetlen, hogy a telefon gyártó ségek, miért részesitik előnyben az androidot. Szerintem szörnyű egy rendszer. Gyengébb telefonokon akadozik, lassú és még instabil is. iOS és WP esetében nincsenek ilyen problémák. Jó az igaz, hogy olcsó iPhone nincs, de a WP régebbi telefonok se fut olyan rosszul, mint az android. És (legalábbis) számomra az iOS és a WP is sokkal letisztultabb és átláthatóbb, mint az android. És azt se értem, hogy a WP, hogy süllyedhetett 1% alá. De az iOS se áll túl jól.2016. szept. 29. 15:03
21/28 A kérdező kommentje:
Most is androidom van és ezleőtt is az volt. Sz*r ahogy van pedig nem al legolcsóbb telefont vettem. Szeritnem gyűjtök még egy kicsit és veszek iPhone-t.
2016. szept. 30. 17:20
22/28 anonim válasza:
"nem a legolcsóbb telefont vettem" gondolom került kb 40ezerbe aztán nagyavalyogsz hogy nem olyan gyors mint a fél millás Iphone... Grat
23/28 anonim válasza:
kérdező, milyen telefonod van már igen érdekelne de komolyan ...
24/28 A kérdező kommentje:
most galaxy s5, ezelőtt meg xperia s vagy mi volt a neve, már nincs meg. Igazából nem is a sebességükkel van a gondom egyszerűen annyira ronda az egész (talán a sony változat szebb volt). Használtam lolipop-ot is az se jobb. nekem az elrendezéseel van a legnagyobb gondom. iOS nekem sokkal jobban tetszik.
2016. okt. 1. 12:31
25/28 anonim válasza:
Pont megválaszoltad! "NEKED"
Szóval másnak attól még bejöhet nem?
26/28 anonim válasza:
Az biztos is, tehát akkor gyakorlatilag egyszerű únszimpátiáról van szó, egyéni ízlés, semmi más, úgyhogy akkor meg én nem a kérdést, hogy mire ez a meglepődés?! :/
28/28 anonim válasza:
Ahogy mondják, tízmilliárd légy nem tévedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!