Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ilyen nagy piaci...

Miért van ilyen nagy piaci részesedése az androidnak?

Figyelt kérdés
Az iOS és a Windows phone is sokkal jobb renszer, mint az android mégis sokkal kisebb a részesedésük. Számomra teljesen érthetetlen, hogy a telefon gyártó ségek, miért részesitik előnyben az androidot. Szerintem szörnyű egy rendszer. Gyengébb telefonokon akadozik, lassú és még instabil is. iOS és WP esetében nincsenek ilyen problémák. Jó az igaz, hogy olcsó iPhone nincs, de a WP régebbi telefonok se fut olyan rosszul, mint az android. És (legalábbis) számomra az iOS és a WP is sokkal letisztultabb és átláthatóbb, mint az android. És azt se értem, hogy a WP, hogy süllyedhetett 1% alá. De az iOS se áll túl jól.

2016. szept. 29. 15:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
mert mégsem lehet annyira rossz ha ilyen a piaci részesedése, WP szerintem unalmas az IOS meg annyira egyszerű, hogy az már fáj, nekem az android jött be, melyik telefonok használják még a windows OP-t ? régen a HTC meg a nokia volt de a nokianak valahogy nem lett nagyon sikeres ha jol tudom ... meg utána a HTC-knél választható volt hogy vagy windows / android al akarod venni ha jol tudom ...
2016. szept. 29. 15:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rendszer hibája, hogy gyenge konfigurációra telepíti a készülékgyártó, de mindegy...

Mivel az iOS-t kizárólag az Apple készíti kizárólag saját készülékeire, így ezzel ezért nincs gond.

A Google odadaja a gyártóknak az androidot, azok meg olyan telefonra, tabletre, egyébre teszik fel, amilyenre akarják.

Ne az Androidot szidd, hanem a telefon, tablet gyártóját.

2016. szept. 29. 15:17
 3/28 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, de akkor se értem, hogy miért nem jön egy 4. jobb rendszer. Én egyszerűen utálom az androidot. Szerintem borzalmasan ronda és átláthatatlan. Nem is értem mi értelme van annak a menü szerűségnek. iOS valóban csak Apple-re van, de méregdárágk ezért meg is tudom érteni a kevés százalékot. WP-ről nem beszélnék én sajnálom a kis részesedését. Én csak az android sikerét nem értem.
2016. szept. 29. 15:21
 4/28 anonim ***** válasza:
tömegmobil tömegoperációs rendszer az android, windows -rol találtam egy cikket: [link] ... az IOS sem lenne annyira stabil ha kiadná más mobilgyártóknak a rendszerét, sőt az akadatlan rendszerfutás is csak annak köszönhető, hogy prioritásként van beállitva a tapizás, ugyh. ha forgatod a mobilt minden más dolgot leállit a háttérben annak érdekében, hogy akadásmentesnek tűnjön futása, úgyhogy csak szemfényvesztés az egész, ellenben az android ha forgatod vagy tapizod akkor nem állitja meg az oldalak betöltését hanem ugyan ugy folytatja a dolgát és ezért akadozhat ...
2016. szept. 29. 15:24
 5/28 anonim ***** válasza:

Androidhoz Kínából 3 GB memória, 32 GB háttértáras elfogadható vasakat lehet már venni 40 ezer alatt. Pl. itt egy: [link]

Ezeken már tök jól megy, ne az itteni 20-30 ezres telefonokból indulj ki.

Az Iphone-ok hardvere tényleg brutál jó, nem csak dizájnra, hanem teljesítményre is, az IOS tényleg stabil, dizájnos, sok hozzá a biztonsági frissítés, de pár fontos területen már a Google szolgáltatások verik az Apple szolgáltatásait. Pl. magyar nyelven már nagyon szépen lehet diktálni Androidon, de IOS (és WP) ezt nem tudja.

WP-nek meg annyira lemaradt a piaci részesedése, hogy már nem is fejlesztenek rá.

2016. szept. 29. 15:27
 6/28 anonim ***** válasza:
Pontosítom: magyar nyelven már nagyon szépen lehet diktálni Androidon, úgy hogy azt szöveggé alakítja.
2016. szept. 29. 15:29
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
3-an versenyeznek a mobilpiacon android a windows halott az ios dárga és emiatt kisebb a vásárlóközönsége, akkor már csak egy maradt aki viszi a pálmát,nem? androidot veszel 60 eurótól 800 euroig, van választék, szin, dizajn, kijelző nagyság, vizállóság, ami appelnél még csak most jött el és nagyon sikerült nekik azt meg kell hagyni, több gyártó termékeiből lehet választani, ios-nal van egy nagy meg egy kicsi melyik kell ? ill. bedobnak egy köztes példányt a SE-t és ittvan neked melyik kell ? android változatos ahány gyártó annyi kinézet valaki belerak + dolgokat, vagy ha már semmi nemtetszik felteszel egy főzöt rom-ot ami nemmindig a legjobb de megteheted azt is, vagy egy egyszerű launcherrel megváltoztatod a kinézetét, programok elég nagy %-ban ingyenesek és eléggé használhatóak is ...
2016. szept. 29. 15:33
 8/28 anonim ***** válasza:

Ha kapni androidos telefont a szifon árának egy tizedéért, szerinted melyik terjed el jobban? És az általad megvetett olcsó android az átlegembernek azért elég sok dologra használható.

"És azt se értem, hogy a WP, hogy süllyedhetett 1% alá."

Mikor a csempés, minimáldizájn mellett döntöttek egy átkokózott éjszaka után, akkor már eldőlt a bukta. A korabeli szakcikkek, blogok elég rendesen értetlenkedtek is rajta.

2016. szept. 29. 15:34
 9/28 A kérdező kommentje:
Az iOS dizánj se sokkal másabb. Csak színesebb.
2016. szept. 29. 15:45
 10/28 A kérdező kommentje:
De azért a WP 10 se annyira csúnya. Talán a beállitásoknál a fekete háttéren fehér betűk furcsák.
2016. szept. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!