1024 Mb RAM elég az androidnak? (Többi lent)
Tudom, hogy az android Linux alapú és eredetileg nexusra van készítve, épp ezért a többihez nincs jól konfigurálva.
Ezért írtam ki ez a kérdést mert tartók hogy kidobóm a pénzem és inkább Windows Phone vegyek(Nem android vs windows háború legyen kérlek...)
Én mindig is Windows Phone párti voltam de lassan le szeretném cserélni valami újabbra.
[link] (akciós 60k) ebben hatalmas hardverek vannak de nagyon melegszik és többihez képest kevesebb az üzemideje.
[link] ez kisebb hardver nagyobb üzemidő.
(bocs a helyesírási hibákért ha vannak)
Szia!
Én úgy gondolom, hogy az 1024 Mb RAM kevés.
Ha nem is azonnal de szerintem pár hét és meg fog állni mint a szög a teló.
1.az elején szétnyüstöli az ember és kipróbálja a teljes a Google Play kínálatot. 2. azért nem árt kicsit előre gondolkodni 3. A Sony mobilok agyon vannak rakva gyári csili villi baromságokkal 4. rápillantottam a telóm memóriahasználatára, úgy, hogy itt alszik mellettem így is 1,03 Gb amit elkaptam. Én nagyon droid vagyok , és Samsungos , de mióta fent van a laptopon a Win10 , nem egyszer merengtem el, hogy mi lenne ha most váltanék Windows Phone-ra. Mivel a Microsoft nagyon küzd a felhasználókért , ár érték arányban sokkal jobban ki lehet jönni. Na még valami. A fenti 2 Sony cuccos akkujától sem estem hanyatt, azért jó lenne ha a gyártók 3000mAh alatt már nem erőltetnék. Amúgy a 2 teló szép , jó , tuti bírnám nyomkodni én is de ennyi pénzért túl sok a kompromisszum. Jajjj! Üdv! :)
Ugy döntöttem ,hogy hauwei p8 Lite vagy Nokia Lumia 830.
Attól függ, hogy a telefonon milyen lesz a Windows 10.
Köszi a válaszokat nagyon hasznosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!