Iphone 5s vagy más?
Azt szeretném kérdezni,hogy most 2016 ban megéri-e iphone 5s-t venni?
mas ajanlatokat meghallgatok kiveve xiaomi
Megertem mindotok indoklasat, errol lehetne vitatkozni. En igyekezten kulturaltan es hosszasan kifejteni, hogy szamomra miert jobb. Egyedul az elejen huzott fel kicsit az 50%-os felhasznalo, aki oldalakon keresztul a xiaomit partolta, amikor a kerdes nem errol szolt. Aztan fejtettem ki az iphonet. Nekem meg csak androiddal es windowssal volt eddig tapasztalatom, ezeket hasznaltam. A windows stabilitasban jo volt, de arra tenyleg semmi normalis app nem volt. Androidban eddig csak a fagyogatas, hiba osszeomlas volt. Volt mar iphone nalam tobbszor is tobb szeria, annak ellenere, hogy sajatom nem volt, igy arrol sem a semmibe beszelek. Felhozodott ez az osszeszereles dolog, hogy sz.r a ragasztasa stb. Teny es valo, hogy volt ilyen, de ismeroseim kozul is csak az tapasztalta ezt, akinek sima 5 volt, arra valoban jellemzo volt, neki is meghajlott az elolapja kisse, de ettol fuggetlenul a teloval nem volt baja. Masik ismerosom iden cserelte le a 4s-t. Egy ot eves telefonrol beszelunk, amit eladott es a mai napig hasznalja mas, es meg mindig van also es kozep kategorias androidos telo, amit sebessegbe, tudasban elver. Tobb haveromnak van 5s semmi bajuk nincs vele. Nekem, ha raszannek penzt, lehet hogy a sima 6 kellene mar, annak meg optimalis meretu a kijelzoje nem nagy es nem is kicsi, pont kompakt, es viszonylag korrekt aron van 160-ert 64 bg-t venni, es a Samsung galaxy S7 is ennyi. Addig biztos szoftvertamogatott lesz, es hasznalhato, mint a samsung, ha nem tovabb.
Miben tud kevesebbet mint az android? Zart a rendszere es nem tudsz geprol csak ugy appokat ratenni? Vagy miert nem jo? van rajta app store, van facebook, messenger, instagram, snapchat, irodai szoftverek, kepszerkeszto van ujjlenyomat olvaso, jo kamera extra funkciokkal, hangvezerles stb. Mindent tud, amit egy androidos telefon, csak maskepp. Zeneket is tudsz ratenni, csak itunesen keresztul kell szoval megoldhato. Elhiszem, hogy valaki programozo, es szeret babralni meg mindent szemelyre szabni stb, de akinek az kell, hogy mindent gyorsan megtalaljon, minden nehany erintesre legyen egyszeruen, annak az iphone jo. Ilyen ervek, hogy a nemito gombja nem all egyenesen nem alljak meg a helyuket. Nekem a Samsung galaxy grand primemnek kotyog a kozepso gombja, ahogy haverom s6 edgejenek is ilyen alapon. Elhiszem, hogy ioson is elofordulhatnak hibak, de erdekes modon nem annyi, kevesebb esetben, mint androidon. Az kulon erdekes, hogy a normalisabb iphone vasarlok, akik nem menozni akarnak, azok kitartanak a rendszer mellett, es akar evekig hasznaljak, es tenyleg csak akkor cserelik sokan, amikor mar az akku nem birja es mar szetnyuztek. Android felhasznakokrol ez mikor mondhato el? Sokan egyszer Samsungot vesznek, azt hiszik azzal volt a baj, valtanak Huaweire vagy Lg-re, azt is szidjak, majd aki megteheti kiprobal egy iphone-t, hogy hatha valtozik valami, es innentol kezdve erdekes modon megmarad nala, es nem szidja tobbet. Vajon miert? Akinek jo az android hasznalja azt, innentol tobb eselyt en nem adok neki annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!