Iphone garancia?
A tartozékokra (az akku is tartozék attól hogy nem kivehető) általában csak egy év garancia van.
Ha úgy viszed be hogy szar az akku, adjanak újat szerintem semmi esélyed.
Ha úgy viszed be hogy rosszalkodik, hamar lemerül, fagyogat akkor van egy kis esélyed hogy az egész telefont lecseréljék.
Szerintem mind1 hova viszed, MediaMarkt is az Apple szervízbe továbbítja, de szerintem a MediaMarkt-ba érdemes elvinni.
Ismerősödnek milyen telefonja volt? Mert ha valami nonamebb márka akkor lesz az néha fél év is..
Gyakorlatilag a MediaMarkt továbbítja pár napon belül, rajtuk szinte semmi nem múlik. Ezért mind1, adhatod oda is be.
Az meg hogy a töltő megtört.. Hát istenem :) Kinek nem?
Rendel eBay-ről töltőt, töltőt nem muszáj Apple boltban venni.. 270 darabja.
Mivel az akksit gyakorlatilag te tetted tönkre a töltő nem rendeltetésszerű használatával (tehát hibásan használtad, amitől az akksi a legtöbb esetben szétmegy), ezért azt valószínűleg nem fogják garanciásan kicserélni.
A töltőt meg azért nem fogják, mert úgysem tudod majd bizonyítani, hogy te vigyáztál rá.
Amúgy utánanéztem, akkura, töltőre Applenél is csak 1 év a gari, minta a többinél.
De 1 próbát megér, csak úgy mond ahogy én leírtam.
hibásan használtam a töltőt? bolond vagy te? áruld el kérlek, hogyan töltöttem hibásan :)
első válaszoló, ma bevittem a media marktba, azt mondta a csajszi, hogy gyakran fordulnak hozzájuk ilyen problémával, és általában komplett cserélnek mindent teljesen újra, köszönöm, ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!