Huawei p8 lite mitől merül ilyen gyorsan?
mai nap 100% volt reggel 7-8 órakkor délben már 20% volt az akksi...
úgy hogy csak zenét hallgattam 30 percig máskor max 10% merül.
Ezt azóta tapasztalom mióta az új android 6.0 verzió van rajta nagyon lassan tölt 3 óra alatt 40% töltött a töltő teljesen hibátlan.
6 hónapja vásároltam a T-mobilnál nagyon szeretem ezt a telefont, mindennapi használat max 30perc zene hallgatás és 1-2 óra messenger használatból áll van hogy 1-2 napig is ki húzta töltő nélkül.
Nektek volt hasonló gond mióta az új android van a telefonon? Mit tehetnék hogy ne merüljön ennyire?:(
Az előző androidot vissza rakjam?, ha igen hogy, a garancia nem veszlik el így?
köszönöm a válaszokat!
Édesanyámnak van egy P8 Lite készüléke,
Az Övén 5-s android van, de az is brutális gyors lemerül. Este leveszem a töltőről, reggel már csak kb. 80-85% on van úgy hogy hozzá se volt nyúlva...
De amúgy az a fura hogy ha nyomkodom akkor tök normálisan merül. Szóval nem az aksijával van a baj, hanem valami szoftveres katyvasz van, mert úgy merül nagyon gyorsan hogy közben egy app sem fut. De ez amióta megvan így van, szóval a kétnapos töltés akkor is muszáj ha egy percet se volt használva a telefon...
nekem ami megoldotta a gondot:
kikapcsoltam minden alkalmazast hogy ne fusson a hatterben toroltem az alkalmazasoknal a gyorsito tarat, ez elott csinaltam egy biztonsagi mentest es gyari beallitasok.
majd a kepernyot auto...ra raktam es azon belul kozepeig levettem a fenyerot nekem ez facebookon a huawei magyarorszag 'csapata' irta es orok halam erte !:) vegre tudom 2napig is hasznalni 1 toltessel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!