Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy más?

Iphone 5s vagy más?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni,hogy most 2016 ban megéri-e iphone 5s-t venni?

mas ajanlatokat meghallgatok kiveve xiaomi

#elektronikus #eszkozok mobiltelefonok
2016. szept. 27. 16:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Persze, én is ezt mondom hogy rohadtul nem éri meg. :D Amit fentebb írtam azt csak általánosságban véve... :D
2016. szept. 29. 16:52
 22/43 anonim ***** válasza:
0%
Igen akkor gondolom a xiaomi is még legalabb 4 évig támogatva lesz és gondolom azért alázza meg az összes iPhone a benchmark tesztekben mert a csúnya apple lefizette oké már minden világos ;)
2016. szept. 29. 19:58
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként tessék íme nézd meg a videót az iPhone 5s egy 2013as telefon a xiaomi 2016os ahhoz képest még igy is gyorsabb [link] nem értem mit akarsz bizonyítani nem fogod fel hogy egy Kínai 50 ezres telefon nem fog lenyomni egy minőségi dolgot xd ?
2016. szept. 29. 20:06
 24/43 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez sebesség... Én hardveres gyorsaságra gondoltam... Amúgy ezen kívül? Gondolom akkumuláotorban is tudsz mutatni? Hisz ez a "minőségi" cucc ez annyira jó hogy a olcsó kínai sose fogja beérni.... Jah bocs ez a való élet nem a te kis hülye idióta elméleteid.
2016. szept. 29. 20:09
 25/43 anonim ***** válasza:
0%
Igen de azt is vedd figyelembe , hogy ez egy 3 éves telefon a kínai meg egy új modell és így is oda veri bizonyos dolgokban mert csak középkategóriás de tudod mit ez olyan mintha ossze hasonlítanánk egy 2004es Lamborghini gallardot 16 millióért meg egy 2016os skoda limuzin autót minden extrával ugyanennyiért nyilván a Skoda újabb lesz , jobban karban van tartva friss új szalonautó de ettől függetlenül a 12 éves Lamborghini ráfog verni hiába 12 éves és hiába vannak egy árba remélem érted ami mondok ha nem akkor kár vitatkozni es inkább ne is valaszolj :D
2016. szept. 30. 16:35
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs de elég hül.yén magyarázól, szóval ne lepődj meg ha az ember nem érti! És kit érdekel hogy 3 éves? A 10 éves lamporghini szerinted miért drágább mint egy új skoda? Mert jobb. Na és itt a bibi. Az apple árul 100ezer forintért egy 3 éves telefont, amit ma már egy 50ezres android megver. Na de várjál... Lehet nem is apple a hül.ye hanem az emberek hogy megveszik... Na kérem akkor az apple bepalizza az embereit!
2016. szept. 30. 17:18
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
De pont ezaz h nem veri meg az 50 ezres telefon maximum nehány dologban de a többiben még mindig jobb az 5s az más dolog hogy mondjuk egy vele egy árban levő telefon már igen , egy szoval nem mondtam hogy nincsen túlárazva de azert hülyeségeket se hordjunk már ossze még jo h nem azt mondod h a nyomógombos Nokia megalázza
2016. szept. 30. 19:39
 28/43 anonim ***** válasza:

Gyorsabb

Jobb anyaghasználat

Szebb kijelző

Sokkal jobb Üzemidő

Jobb hátlapi és jobb előlapi kamera

Bővíthetőség

Több RAM

Ezt vissza kerestem az előzmények nem. Nos ezeken kívűl kéne még másban is vernie? Mert szerintem ez nem "néhány" dolog. .

2016. szept. 30. 19:45
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
De nem gyorsabb xd ezt értsd már meg nem érted hogy nem gyorsabb , a több ram meg semmit nem ér ha nem lesz tőle gyorsabb , jobb anyag használat se igaz szerinted egy 50 ezres kínai telefon milyen anyagokból készülhet :D? A kamera az lehet jobb de azt vedd figyelembe hogy eppphogy jobb és ez egy 3 éves telefon , a kijelzőre annyira kiváncsi lennék ugyanis megnéztem és kb 100 sorral szélesebb a pixel sűrűsége ember legyen a talpán aki különbséget tud tenni te se tudsz csak azt hazudod , a bővíthetőség jogos de ha bővíteni akarod az plusz pénz ezt is vedd figyelmbe és akkor már nem 50 ezer , egyedül az akkumulátor az egyetlen pozitívum amit elismerek és most melyik a meggyőzőbb egy kínai telefon 50 ért ami egy dologban jobb vagy az iPhone 5s ami még 2 év múlva is támogatva lesz :D ? Szerintem egyértelmű a döntés mert azt megnézem hogy az 50 ezres kínai telefon hogy fog üzemelni 2-3 év múlva
2016. okt. 1. 21:59
 30/43 anonim ***** válasza:
49%

Látnád magad mennyire vakon írsz...

Annyi a különbség hogy az i5s már fagyogat is (tapasztalat) míg nekem egyszer sem fagyot le a mobilom. Több ram nem ér semmit? Te szoktál mobilon böngészni? Mert ha nem akkor nem is tudod mennyire hasznos az a +1,2 gb ram.

Szerinted nem látom a különbséget a natív "hd" és a full hd között? Ha nem látod menny el szemészetre.

Anyaghasználat... Ismerősöm most vett Iphone 5s-t (nem nagy apple fan, és nincs átmosva az agya) Van rajta egy elég vastag (kb 1-2cm) műanyag-gumi tok. Megkérdeztem minek vettél rá tokot, ha leejted a kijelzője úgy is betörik!

Idézem: "Te hü.lye vagy? Vettem rá üvegfóliát, nem vagyok barom!"

Na ennyit az apple anyaghasználatáról, miközben én akárhányszor leejtem a telómat (betonra, csempére, parkettára) hátlap fém szóval az nyilván nem törik, de a kijelzőn sincs még egy karc sem pedig már nincs rajta a gyári fólia.

Kamera! Jobb (bár sajnos lehetne jobb) Az meg nem érdekel hogy 3 éves akkor is 100ezer forint. Az előlapi meg ég és föld kb ott nagyon durva a különbség.

Az meg hogy mennyire van támogatva. Heti frissítést kapok, nem tudok meddig. Ha esetleg belassul a rendszer pár év múlva rakok rá egy másikat, hisz ez android. Jah és még valami! Tudod én 2-3 év múlva már nyugodtan lecserélhetem ezt az 50ezres telefont ;) Az aksi időt pedig olyan zárójelben írtad le, hogy röhejes pedig az egyik legfontosabb elem egy okostelefonban. Hiába okos az i5s ha egy fél napot sem bír ki komolyabb használat mellet (kis játék, kis youtube) Tehát magyarul nem csak facebookozik.

2016. okt. 1. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!