Iphone 5s vagy más?
Azt szeretném kérdezni,hogy most 2016 ban megéri-e iphone 5s-t venni?
mas ajanlatokat meghallgatok kiveve xiaomi
Gyorsabb
Jobb anyaghasználat
Szebb kijelző
Sokkal jobb Üzemidő
Jobb hátlapi és jobb előlapi kamera
Bővíthetőség
Több RAM
Ezt vissza kerestem az előzmények nem. Nos ezeken kívűl kéne még másban is vernie? Mert szerintem ez nem "néhány" dolog. .
Látnád magad mennyire vakon írsz...
Annyi a különbség hogy az i5s már fagyogat is (tapasztalat) míg nekem egyszer sem fagyot le a mobilom. Több ram nem ér semmit? Te szoktál mobilon böngészni? Mert ha nem akkor nem is tudod mennyire hasznos az a +1,2 gb ram.
Szerinted nem látom a különbséget a natív "hd" és a full hd között? Ha nem látod menny el szemészetre.
Anyaghasználat... Ismerősöm most vett Iphone 5s-t (nem nagy apple fan, és nincs átmosva az agya) Van rajta egy elég vastag (kb 1-2cm) műanyag-gumi tok. Megkérdeztem minek vettél rá tokot, ha leejted a kijelzője úgy is betörik!
Idézem: "Te hü.lye vagy? Vettem rá üvegfóliát, nem vagyok barom!"
Na ennyit az apple anyaghasználatáról, miközben én akárhányszor leejtem a telómat (betonra, csempére, parkettára) hátlap fém szóval az nyilván nem törik, de a kijelzőn sincs még egy karc sem pedig már nincs rajta a gyári fólia.
Kamera! Jobb (bár sajnos lehetne jobb) Az meg nem érdekel hogy 3 éves akkor is 100ezer forint. Az előlapi meg ég és föld kb ott nagyon durva a különbség.
Az meg hogy mennyire van támogatva. Heti frissítést kapok, nem tudok meddig. Ha esetleg belassul a rendszer pár év múlva rakok rá egy másikat, hisz ez android. Jah és még valami! Tudod én 2-3 év múlva már nyugodtan lecserélhetem ezt az 50ezres telefont ;) Az aksi időt pedig olyan zárójelben írtad le, hogy röhejes pedig az egyik legfontosabb elem egy okostelefonban. Hiába okos az i5s ha egy fél napot sem bír ki komolyabb használat mellet (kis játék, kis youtube) Tehát magyarul nem csak facebookozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!