IPhone 6s vagy iPhone 7?
Figyelt kérdés
Az iPhone 7 megjelenésével igencsak lecsökkent az iPhone 6s ára. Következő hónapban vásárolnék új telefont, de nem tudom, melyik érné meg jobban. Azt olvastam/hallottam, hogy az 7-esre úgy tekintenek, mint egy "ráncfelvarrott" 6s-re. Szerintetek melyik érné meg jobban?2016. szept. 25. 17:59
21/36 anonim válasza:
Köszi nem kell nekem hagynod, mai világban igen értékes az az agy amely tud gondolkozni.. inkább életben hagyom :D
22/36 anonim válasza:
Akkor te biztos valami csodaszámba mehetsz mert 3 évesen elég kevés ember tud értelmesen gondolkodni :) mert agyilag kb azon a szinten vagy :/
23/36 anonim válasza:
Távlátásod lenyűgözi a hátamon a szőrt.
24/36 anonim válasza:
Eléggé gusztustalan lehetsz ha nem borotválod rendesen a hátad főleg ha még lány is vagy hát fúj :/
25/36 anonim válasza:
Hát lehet hogy gusztustalan vagyok, de legalább nem vagyok szánalmas mint te. Kb 15 éves lehetsz írásodkifejtésed alapján. Bár szokták mondani valakik sose nőnek fel. Kitudja
26/36 anonim válasza:
Na végre elismerted amit leírtam nekem ennyi elég , az meg hogy 15 éves lennék nos nem, ki kell hogy ábrándítsalak nem vagyok 15 éves kis hülyegyerek aki cigizik drogozik vedel és közben mindent megkefél ami él és mozog mert az menő, de minden ember magából indul ki ;)
27/36 anonim válasza:
És ha már az én írásképemet kritizálod , annyit hozzá tennék , hogy én legalább nem írok le nem létező szavakat ;)
28/36 anonim válasza:
Pedig túl sok időd van ahhoz hogy baromságokat írj itt gyk.n
Menny el dolgozni, vagy tudom is én.
29/36 anonim válasza:
Neked is bőven van ha mindig tudsz reagálni az általam leírtakra :D
30/36 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem az a munkám hogy agybajosokat szórakoztassa? Tudod ám jó fizut kapok érte :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!