IPhone 6s vagy iPhone 7?
Figyelt kérdés
Az iPhone 7 megjelenésével igencsak lecsökkent az iPhone 6s ára. Következő hónapban vásárolnék új telefont, de nem tudom, melyik érné meg jobban. Azt olvastam/hallottam, hogy az 7-esre úgy tekintenek, mint egy "ráncfelvarrott" 6s-re. Szerintetek melyik érné meg jobban?2016. szept. 25. 17:59
1/36 anonim válasza:
Egyik sem mindkettő túl van àrazva,nekem s7 edge volt 2 hétig de az egy kalap kaki! Azért vettem meg mert kellett gyorsan egy telo és nem akartam használtat venn.
2/36 anonim válasza:
Akkor mégis mit vegyen a kedves kérdező ha androidos meg ios-t futtató telefonokat is elutasítod ? Xd amugy 6s-t ajánlom hidd el a 7 nem éri még meg azt a felárat értsd ugy nemtud annyival többet
3/36 A kérdező kommentje:
a 7 szerintem azért érné meg jobban, mert 32 gigás, és nem 16, jobb az akksija meg a kamerája, és vízlepergető..
a 6s viszont olcsóbb.. de az meg már egy éves telefon
2016. szept. 25. 19:25
4/36 anonim válasza:
Húha 1 éves nekem meg sima 6 van és már 2 éves xd semmi baja nincs és ugyanolyan gyors , de ha ki akarsz adni többet csak azért mert az iPhone 7 hajrá :D
5/36 anonim válasza:
Attól függ hány évente cseréled a telefonod... 2 évet még bőven kifog húzni a 6S is valszeg, hibátlanul.
6/36 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy 2 év múlva cserélek.
2016. szept. 26. 16:05
7/36 anonim válasza:
ha megteheted akkor vedd meg a 7-et szerintem :)
8/36 anonim válasza:
Én helyedben megvárnám az Iphone 8-at.
Ez a hetes kb egy 6s+-nak felel meg. A csúcs androidok röhögve lehagyják
9/36 A kérdező kommentje:
viszont szükségem lenne egy új telefonra
2016. szept. 26. 20:06
10/36 anonim válasza:
Mondom, hogy vedd meg a 7et ha tudod :D Felesleges várakozni amúgy is. Ezt lehetne a végtelenségig csinálni, mert mindig jönnek új telefonok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!