Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s-re lehet ios 10-et?...

IPhone 5s-re lehet ios 10-et? (több lent)

Figyelt kérdés
Most ios 9-et használok ami így is néha szaggat, ha frissítek 10-re nem fog még jobban? Mert mindenhol mást hallok van ahol azt írják gyorsabb, máshol azt írják lassabb lesz, most akkor melyik? Milyen tapasztalataitok vannak?

2016. szept. 25. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én frissítettem 5s-re és nem szaggat
2016. szept. 25. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben működik.
2016. szept. 25. 15:48
 3/5 anonim válasza:
Helo nektek nem merül gyorsabban a telefonotok mióta frissítettétek ios 10re?nekem ios 10.0.2 és gyorsabban merül a kb 1 hetes iphone SE-m
2016. szept. 26. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem merül. Viszont elötte nagyon merült, csak 1 napot birt, de kikapcsolta egy csomó mindent és már nem. Most 17:00 órakor még mindig 76% van. Állitólag az icloud nagyon szivja.
2016. szept. 26. 17:04
 5/5 anonim válasza:
Én is frissitettem az 5st ios10-re és nagyon nem tetszik. Mikor a telefon képernyője kicsit elsötétül mielőtt lezárul, befagy és nem reagàl az érintésre.
2016. okt. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!