Megéri még Iphone 5s-et venni?
Hol van leárazva és mennyiért ?
Én amiket látok 90-100 ezer körül 16 gb os kivitelben drágállom, főleg a SE hez képest.
Mit csodálkoztok? Nem volt soha iphonetok?
Igaz nekem is volt gagyi android, nemhogy 5 évet nem birta hanem 5 órát se, miután felraktam rá a szükséges appokat meghalt, már a telefon app se müködött rajta ugy laggolt. De miután végleg áttértem iphonéra azóta 5 évig használom aztán cserélek a legujabbra stb.
"5 évig használom"? Mi vagy te időjós? Vagy már a 2000 évek eleje óta van iphoneod?
Amúgy légszi próbálj ki egy S7-et és utána írd a hülyeségeidet. Köszi
#8 S7 et ? Az nincs is egy árkategóriában 5s el...
iPhone 5s -t az vesz manapság akinek eddig volt egy kb. 2-4 éve középkategóriásnak számító androidos telefonja és elege lett belőle. Nem akar többé látni se androidot ezért nem fog egy manapság középkategóriás androidot venni, S7 meg felső kategóriás, új iPhone drága, így vissza kell lépkedni 5s ig. Ennyi a logikája a dolognak.
"gagyi android" akkor idézem ha nem baj.
Tényleg volt gagyi androidod 100ezer forintos kategóriában? Telefon nevét kérhetnénk? Mert ugye nem egy 50ezres androiddal akarod összehasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!