Megéri még Iphone 5s-et venni?
#8 +1
#9 valami huawei oem telo volt ha jol emlekszem, szolgaltato altal logozva. Kb 30000 forint volt husegidovel 2 evre, huseg nelkul nem tudom mennyi lett volna de gondolom 100000. Olyan becumizas volt amilyet meg soha nem kaptam be eletemben, a telo istenbizony hasznalhatatlan volt mar az elso naptol kezdve.
Szo szerint a kukaban vegezte, akkor vettem iphone 4S-t ami fenyevnyi tavolsagra volt ettol. Pedig ugyanaz az "evjarat" volt.
Ennyit az andoidokrol.
Es ne gyertek nekem hogy mostani csucskategorias sokkal jobb meg hasonlo agyhalott szovegekkel mert nem kapom be.
Még valami.... Előfizetésesen vetted?
A másik meg hogy olyan példából adódsz ki amely telefonnak még a nevét és típusát sem tudod. Szerinted valaki elhiszi a baromságaidat?
#12, #13
Nem most vettem hanem 5 evvel ezelott
Tessek, a kedvedert csakazertis megkerestem a regi szamlakon.
Orange Stockholm volt, 30.000-ert 2 ev husegre (100000-re saccolom szabadon de sajnos nincs infom az akkori szabad arakrol). Ezt dobtam ki es vettem 100.000-ert az iphone 4S-t szinten 2011-ben.
Jol emlekeztem arra is hogy huawei lehetett, most kerestem ra, Huawei U8180 volt atlogozva. Nem irta rajta hogy Huawei, utolag kerestem meg.
Tegyunk egy fogadast: 5 ev mulva nezzuk meg mit irnak az emberek a mai iPhone 7-rol vs Xarszung S7 peldaul. Ugyanazt fogjak irni mint amit en irok eppen most az iPhone/Huaweirol!
Ha nyersz kapsz tolem 5 ev mulva egy Xarszung 7-et. Ha en nyerek adsz nekem 5 ev mulva iPhone 7-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!