Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7-re megéri váltani?

Iphone 7-re megéri váltani?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Samsungom van, 8 magos de azt hiszem elegem volt belőle és az androidból de egy életre. magas kategóriás telefonokat szoktam venni de évente cserélem le őket hisz a szoftverük bugos lesz. Úgy voltam vele hogy na most nem cserélem le mert nem érdekelnek már a telefonok annyira de lassan 2 éves lesz ez a szerencsétlen és majdnem hogy már be se kapcsol. És ne legyek ideges. Esetleg még az Iphone SE-ben gondolkodtam. Szerintetek?

2016. szept. 15. 07:00
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
ott a pont
2016. szept. 18. 20:42
 32/38 anonim ***** válasza:
Helyedben One Plust vagy sonyt vennèk
2016. szept. 18. 21:00
 33/38 anonim ***** válasza:

Az iPhone 5s em a mai napig nagyon jó

Az Apple a legkisebb aproságokra is figyel

Ha iPhone-t veszel hosszú időre tervez

Nézd meg a YouTube-on a 6s killerésére tett kísérleteket

2016. szept. 19. 07:43
 34/38 anonim ***** válasza:

Az lehet.. nekem a kinai tescos is kibirta 3èvig mert tudtam rá vigyázni pedig csak 10ezer volt...Ez nem a márkától függ.

Android / Ios ha lehülyített rendszer kène amiben nem tudok turkálni akkor apple. Viszont nem fog örökkè kijönni rá a legujabb verzió :D

Android oc/cm ès mègsok más dolog amit tudsz csinálni android alatt +ha olyan a telód pl sony z/z1 tokm1 akkor tuti vannak rá már most 7.0-ás cmek.

Androidnál lehet több a szoftver hiba ès? Feldugod gèpre azt rakszrá egy másik androidot.

Iphone on hol van ilyen :D

Meg ha már iphone7 hol a jack dugó?

Meg az a szöveg hogy minden bt-s fulest támogat majd?

xD pont az apple mikor ismerössel bluetooth os játèkal akartuk tolni iphone 6 - sony z3 akk persze hogy nem engedte az apple :D majd pont minden fülest támogatni fog /támogat xd

Meg mèg egyèb sokdolog ami nálam az alma ellen szól.

Aki nem a hypenak èl ès van egykis esze.

Az androidot vegyen :D

2016. szept. 19. 17:06
 35/38 anonim ***** válasza:

"Androidnál lehet több a szoftver hiba ès? Feldugod gèpre azt rakszrá egy másik androidot.

Iphone on hol van ilyen :D "

Sajnos olyan korlátolt vagy mint a 10 ezres telefonod.

Felrakom a gépre az Iphone, és kb 5 perc alatt csinálok egy teljes rendszer visszaállítást, és az előző veriót is visszarakom.

Sony BT hangszoróm van, nagyon jól támogatja, Polar órám van azzal is nagyon jól kijön BT-n keresztül. Sőt még a hívó fél nevét is kiírja, ha hívásom és rezeg, mikor csöng a telefon, vagy kapok egy viber üzit.

Adatkapcsolat tiltva van Iphone Bt keresztül, hogy ne lehessen feltörni. Ez androidos telókról nem mondható el.

Csak bizonyos Appokon keresztül lehet. Mikor droidról költözöl Iphonera. Letöltöd az appot, és átrak mindent. Ez biztonsági célzatú, ha nem érted, nincs azzal gond, csak ne reklámozd.

Az nem baj, hogy féltékeny vagy, és megmagyarázod magadnak, hogy 10 ezerért mekkora üzletet csináltál, de az már inkább gond, hogy olyan hülyeségeket beszélsz, amik teljesen légből kapott hülyeségek, és értelmetlenek.

Teszem hozzá, az Iphone első verziója tudta rendszer visszaállítást gépen keresztül (de megy telefonon keresztül is), amit a többi androidos gyártó csak 3 évvel később csinált ilyet.

2016. szept. 19. 23:08
 36/38 anonim ***** válasza:

Ahaa...

Azt nem mondtam hogy mèg most is az a telóm van :D

Meg amiket most leirtál egy közèp kategóriás android teló ugyan ugy tudja.

2016. szept. 20. 18:18
 37/38 anonim ***** válasza:

Fèltèkeny? áh eltaláltad

Biztos azèrt kritizálok valamit mert nekem nincs... :'D

2016. szept. 20. 18:21
 38/38 anonim ***** válasza:
Elèg volt egy iphone 6ost a kezembe venni
2016. szept. 20. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!