Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7-re megéri váltani?

Iphone 7-re megéri váltani?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Samsungom van, 8 magos de azt hiszem elegem volt belőle és az androidból de egy életre. magas kategóriás telefonokat szoktam venni de évente cserélem le őket hisz a szoftverük bugos lesz. Úgy voltam vele hogy na most nem cserélem le mert nem érdekelnek már a telefonok annyira de lassan 2 éves lesz ez a szerencsétlen és majdnem hogy már be se kapcsol. És ne legyek ideges. Esetleg még az Iphone SE-ben gondolkodtam. Szerintetek?

2016. szept. 15. 07:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

6s 4évig biztos lazán használhatod!Andoid 6-al (is) iszonyú stabil!Ne hallgas olyanra akinek sososem volt és nem használta!

Nemsokára kijön az Android 7 az S6-ra is ami mégtöbb újítást eredményez!

2016. szept. 15. 18:15
 12/38 anonim ***** válasza:

"4# Mekkora rossz duma életemben nem hallottam!Pont az Iphone-ban van Sony kamera,Motorola alaplap és valamelyikben Samsung processzor!Hát hiába...szart én sem vennék meg az Iphone helyében!!!!

Téged nagyon átverhettek!"

Samsung által gyártott procival szerelve. Az Apple tervezte. Tavaly előtt komolyan könyörgött a Samsung a csíp gyártásért, mikor az Apple el akarta vinni, hiszen bevételének több mint felét ezt adja. ;)

A Samsung szeretné használni azt a procit, csak nem lehet, ezért csal a teszteken az összes telefonja. De gondolom ezt tudod, mert 2 éve nagy bitrány volt abba. Szintén 2 éve derült ki, hogy az Octa prociban van egy kiskapu, és fel lehet tőrni. Telefonba és tévébe is ezt rakják. White Hat hacker törte fel, Samsung nem reagált azóta se. ;)

Kamera, igen Sony gyártotta. A Sony is azt rakja a telóiba, csak nem képes szoftvert írni hozzá. Ez a ciki.

Alaplap ugyanaz, mint a Samsungnál.

2016. szept. 15. 20:50
 13/38 A kérdező kommentje:
Majd Karácsonyra lesz Iphone 7 egyenlőre nem érdekel. Köszi a válaszokat.
2016. szept. 15. 21:24
 14/38 anonim ***** válasza:
Bármelyik Iphone megfelelő lesz, látszik hogy nem értesz hozzá, az apple pont az ilyen embereknek tervezi a telefonját.
2016. szept. 15. 23:27
 15/38 anonim válasza:
63%

Samsungról váltottam Iphone SE-re. Nem vagyok egyáltalán technikai zseni, csak szerettem volna végre egy telefont, amit nem kell 1-2 éven belül cserélni, nem fagy, lassul be.

Igaz még nincs meg régen, de nagyon elégedett vagyok vele. Olyan gyors, hogy csak pislogok, stabil, gyönyörű a kamerája. Igaz, az iOs-t még szoknom kell, mert elképesztően különbözik az androidtól, sok esetben túlbonyolítottnak érzem, de még így sem bántam meg, vagy cserélném vissza androidra. Én utáltam az apple körüli felhajtást meg a sok sznobot, aki almát lát és összecsinálja magát, de be kell ismernem, elképsztő kis stabil készüléket raktak össze.

2016. szept. 16. 11:59
 16/38 anonim ***** válasza:

Igy van. Akinek nem volt soha iPhoneja az osszevissza beszel minden hulyeseget mert megy az internetes haterek utan, lenyalizik antiiphone oldalakrol ezt azt.

Akinek meg iPhoneja van az nem bocsatkozik felesleges vitakba mert a teloja tokeletesen mukodik. Ezert is nem hallani sokat roluk.

Ennyi.

2016. szept. 16. 12:49
 17/38 anonim ***** válasza:

"Bármelyik Iphone megfelelő lesz, látszik hogy nem értesz hozzá, az apple pont az ilyen embereknek tervezi a telefonját"

Ahogy elnéztem az android használok 70-80% se ért a telefonon, mert minden 2. kérdés itt az android problémákról szól.

De akkor a te olvasatodban, aki autót vesz, az legyen autószerelő.

A teljesítmény rizsát meg hagyjuk. Az IOS nem virtuális java rendszer, mint az androidnál, így nem kell 2x annyi erősforrás neki.

A droid nagyon erősen java alapra építkezik, ami csak úgy tud futni, hogy egy rendszer fut alatt, ami szimulálja neki a környezetet. Na ilyen IOS alatt nincs.

Ezért ő fele annyival is elfut vígan.

Ezért jó a droid, mert a 8 mag, meg a 4 gb ram, igen jó parasztvakításnak, akik nem értenek hozzá. És utána lehet rá verni.

2016. szept. 16. 12:53
 18/38 anonim ***** válasza:
Már bocsásson meg. Igen én nem adnék egy olyan kezébe autót aki még egy kereket sem tud kicserélni. Az még hogy nem ért hozzá azt meg nem sértésként szántam. Azért írtam mert az apple az ilyen emberek részére is gyártja a mobilját. Szóval nyugodtan megveheti az Iphone-ját, ha utána nyugodt lelkiismerettel alszik el. Hidd el adhatnál te a kezébe S7-et az is sz@r lenne mert nem Iphone! Ezt már is lenne tagadni.
2016. szept. 16. 19:38
 19/38 A kérdező kommentje:
Pontosan így van kedves válaszoló. Az s7 alapból gagyi. fogtam a kezemben és személyes véleményem hogy túl könnyű és műanyag érzetet ad. Undorító az a telefon az ára meg hányinger egy darab minőségtelen műanyagért. Ebbe nyugodtan bele lehet kötni de fogd fel hogy csóró vagy és soha nem lesz Iphone-od. Ha meg oltogatod azt aki megteheti azzal neked nem lesz jobb, de ha nyugodtan alszol már megérte. Szép álmokat.
2016. szept. 16. 20:37
 20/38 anonim ***** válasza:

Én androidról váltottam 5 éve HTC Seansation, akkor a Samsung még vicc telókat gyártott.

iPhone 4 volt az első. Miután az kibírt 2 napot egy töltéssel, és nem kellett 12 óránként tölteni, tudtam, hogy jó döntést hoztam.

Persze a 2.2 frissítés után már 20 órát bírt a teló, de akkor átváltottam az IPhonera, ahol nem kellett total commanderben zenéket másolni, meg naponta újraindítani.

Azért az ne felejtsük el, hogy az Applenek volt osx rendszere, akkor MacOs, amit az alapig visszabontottak, és építettek rá egy telefon ost. Androidnál sose volt ilyen. Az androidnak a telefonok Windowsa.

Én wint használok gépen 20 éve, tavaly vettem egy Macbookot. Talán 10-szer volt kikapcsolva a laptop. És nagyon tetszik a rendszer, mert megnyomod és megy. Winnél vannak gondok, persze én értek hozzá, de 2-3 év alatt el tud használodni a rendszer.

2016. szept. 16. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!